diumenge, 6 d’agost del 2017

Dolça Catalunya saboteja el cartell de l’AMI a l’entrada de Verges, amb adhesius i grafits

El cartell que anuncia que Reus és de l'AMI fou pintat amb la bandera del Regne d’Espanya  
Cartell de l'AMI  a Reus pintat amb al bandera del Regene d'Espanya, hereva de la colpista de Franco i consagrada pel pacte constitucional de Suárez, Carrillo, González i Pujol en 1977-1978. 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 06/08/2017  
Verges (Baix Ter, Baix Empordà, comtat d’Empúries).-  

Llegim en la premsa convencional comarcal que elements de Dolça Catalunya que el grup unionista ultradretà Dolça Catalunya, aprofitant que algun element d’aquesta colla es troba de vacances a la Costa Brava, ha sabotejat el cartell a l’entrada de Verges (Baix Ter, Baix Empordà, comtat d’Empúries) on s’explica que és un ‘MUNICIPI ADHERIT A L’ASSOCIACIÓ DE MUNICIPIS PER LA INDEPENDÈNCIA”. S’hi ha enganxat un adhesiu de Dolça Catalunya, l’altra, a sobre, on hi ha el cartell ‘VERGES’. I on hi diu ‘INDEPENDÈNCIA’ s’ha transformat en ‘INDE(CÈN)CIA’.
Com a rèplica i amb ironia l’alcalde de Verges per la CUP, Ignasi Sabater, ho ha denunciat a les xarxes socials: “Ja heu tingut el vostre minut de glòria, Dolça Catalunya. Moltes gràcies per començar la campanya pel No. Però hauríeu de treballar una mica millor els arguments. Per cert, indecents. Ja us enviarem la factura”, dirigint-se a Dolça Catalunya.   

El juny elements unionistes van sabotejar un dels cartells de l’AMI a Reus 
Si el divendres 9 de juny les associacions independentistes de Reus (Baix Camp) col·locaven el cartell de l'Associació de Municipis per la Independència a dues de les entrades a la ciutat, dos dies després, almenys un d'ells ja no es pot ni llegir. A les avingudes de Salou i de Tarragona hi constava, just sota del nom del municipi, «Municipi adherit a l'Associació de Municipis per la Independència». Un dels cartells, el de l’avinguda de Salaou, va despertar pintat de vermell i groc simulant la bandera del Regne d'Espanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada