divendres, 4 d’agost del 2017

De la Mata vol identificar als qui van pagar 24,5 milions als Pujol

Jordi Pujol i  Marta Ferrusola, a la sortida de casa seva a Queralbs el 2014.
El magistrat reclama a les autoritats andorranes que sol·licitin el detall dels noms dels responsables.  
Caiguda accidental a Queralbs de Marta Ferrusola.  


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 04/08/2017  
Queralbs (Ripollès, comtat de Ripoll).-  

Llegim a EL TRIANGLE que el jutge de l'Audiència Nacional del Regne que investiga el cas Pujol, José de la Mata, vol identificar les persones que van pagar 24,5 milions als Pujol a Andorra. Així consta en una interlocutòria, del 28 de juliol, en el qual el magistrat accepta la petició de la Fiscalia Anticorrupció que reclami a les autoritats d'Andorra que identifiqui els responsables dels 187 moviments bancaris que apareixen a la documentació aportada per la entitat financera Andbank, que en total sumen 29.200.000 (24,5 milions ingressats i 4,7 milions enviats a altres comptes). 
No obstant això, l'entitat financera andorrana "no identifica als titulars d'aquests comptes d'origen i destí", segons especifica un escrit signat per la tinent fiscal, Belén Suárez, i pel seu company Fernando Bermejo, el 31 de maig, que ha convençut de la Mata perquè sol·liciti una nova comissió rogatòria al país pirinenc, la número setze, perquè Andbank posi nom i cognoms als responsables de les transferències, tant d'entrada com sortida.  

Caiguda a Queralbs de Marta Ferrusola 
Tots els mitjans de comunicació aquests dies han informat del fet que Marta Ferrusola va haver d’ingressar el dimarts a l'hospital de Campdevànol (Ripollès, comtat de Ripoll) segons va confirmar el seu fill Oriol Pujol Ferrusola a través d'una publicació a Facebook. La dona de l'expresident Jordi Pujol ha caigut mentre passejava per un bosc de Queralbs (Ripollès, comtat de Besalú) i s'ha donat un cop fort al tòrax pels volts de les dues de la tarda. Aquesta ha estat traslladada aleshores mitjançant una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) fins a l'hospital on li han aplicat les primeres cures i diagnosticat dues costelles trencades. Segons va informae Oriol Pujol, li han donat l'alta passades unes hores i ja reposa a casa. En aquest sentit, el fill ha volgut traslladar l'agraïment per part de la seva mare per les nombroses mostres de suport i ànim que ha rebut al llarg del dia d'avui. Amb tot també ha volgut agrair a "tot el personal mèdic de l'hospital de Campdevànol. La vida és "meravellosa"", ha reblat Oriol.

Queralbs, segona residència 
El matrimoni acostuma a passar les vacances al poble del Ripollès, en una finca d'estiueig familiar. Ja a l'estiu del 2014, quan Jordi Pujol Soley va fer pública la seva fortuna familiar i va confessar que tenia comptes sense regularitzar a l'estranger, la van utilitzar per a escapar-se dels periodistes sense èxit. Durant dies el poble es va omplir de periodistes a la cacera de la foto del matrimoni.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada