dimecres, 9 d’agost del 2017

A Argelers de la Marenda una associació salva dels laboratoris a 22 conillets d’índies

Això ha estat possible gràcies a la mediació de l'associació GRAAL que ha fet d'intermediaris perquè siguin acollit per l'associació Au bonheur des Mascottes.  




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 09/08/2017   
Argelers de la Marenda (Rosselló, comtat de Rosselló).-   

Per primera vegada a Catalunya Nord, una associació ha aconseguir salvar dels laboratoris a 22 conillets d’índies. Aquest gest, l’ha dut a terme l’associació d’Argelers de la Marenda Au bonheur des Mascottes, que ha comptat amb la mediació d’una altre associació, l’associació Graal, que es dedica a la rehabilitació dels animals de laboratori.
Cyndie Michaud, presidenta d’aquesta associació, ha declarat al diari L’Indépendant: “Quan hem vist el missatge de l’associació Graal, no hem vacil·lat. Podíem condicionar un gran tancat per als 22 animals. No som decebuts i tenim un cert orgull d’haver-nos encarregat”.
Per poder ser rescatats els animals han no han d’estar malats, no portar malalties transmissibles a persones o els seus companys, no presentar un risc per al medi ambient i tenir  un comportament compatible  amb una adopció.
Així doncs, si voleu un d’aquests conillets d’índies, haureu de posar-vos en contacte amb l’associació al telèfon 06 75 10 34 01 o enviant un correu electrònic a l’adreça:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada