dilluns, 31 de juliol del 2017

Fachin acusa ICV de boicotar activament el referèndum d’autodeterminació

El líder de Podem Catalunya recorda que moltes vegades els diputats d'un mateix grup parlamentari voten de manera diferent   


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 31/07/2017   
Blanes (La Selva marítima, comtat de Girona).-   

El secretari general de Podem Catalunya, Albano Dante Fachin, ha acusat ICV de boicotar activament el referèndum. Fachin ha reclamat un esforç col·lectiu a Catalunya Sí que es Pot (CSQP) per a fixar una posició conjunta sobre la llei del referèndum i ha reiterat que Podem no girarà l’esquena a l’1-O.
Així mateix, ha explicat cal debatre per a acostar posicions, donant per fet que les opinions d’ICV, del portaveu del grup CSQP, Joan Coscubiela, o del seu president, Lluís Rabell, no són les que pot tenir Podem o el coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet.
Fachin ha insistit que CSQP és formada per tres forces polítiques que no interpreten la realitat d’una manera uniforma i ha recordat que la llibertat de vot és un dret inalienable. Ha assegurat que CSQP ha de tenir un debat en profunditat per a fixar una posició que faci sentir còmodes totes les sensibilitats del grup CSQP.
Aquest matí Junts pel Sí i la CUP-CC han registrat la llei del referèndum d’autodeterminació al Parlament de Catalunya i és previst que la norma es debati i s’aprovi durant la primera setmana de setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada