dimarts, 23 de maig del 2017

L'Ajuntament de Roses crearà un carril bici al passeig Marítim per lluitar contra el 'top manta'

Pressió policial a la platja de Santa Margarita, a Roses, per evitar els 'top manta'. 
Paral·lelament, el Consistori està fent proves per contractar sis nous agents de policia local i continuarà amb els dispositius conjunts amb altres cossos de seguretat per lluitar contra la problemàtica de la venda ambulant  


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 23/05/2017 
Roses (Alt Empordà).-  

Segons un despatx de l’Agència Catalana de Notícies l'Ajuntament de Roses (Alt Empordà) vol crear un carril bici al passeig Marítim com a mesura e pressió per fer fora els manters de la zona, una de les que concentren més el denominat 'top manta'. L'alcaldessa de Roses pel PDeCAT, Montse Mindan, diu que l'actuació té també com a objectiu regular la circulació de vehicles de dues rodes (com els 'segway') i millorar la convivència amb els vianants.

EL GOVERN MUNICIPAL DE ROSES AL SERVEI DE LA CONFEDERACIÓ DEL COMERÇ
Paral·lelament, el Consistori està fent proves per contractar sis nous agents de policia local i continuarà amb els dispositius conjunts amb altres cossos de seguretat per lluitar contra la problemàtica de la venda ambulant. De fet, el municipi es va adherir a la campanya promoguda per la Confederació de Comerç de Catalunya i està a l'espera de rebre uns díptics en diversos idiomes que alertin els possibles compradors.

Roses sota vigilància, on com en el 1984 d’Orwell tothom és sospitós

 Un agent de la Policia Local de Roses, davant la pantalla de visualització 
L’Ajuntament tramita la instal·lació d'una dotzena de càmeres.
El projecte planteja diferents funcions i materials per a la vigilància del trànsit, la seguretat ciutadana i la lectura de matrícules de cotxes a les entrades i sortides del municipi. 
Ja n’hi ha dues des de 2016 a les àrees del Mas Boscà i Mas Fumats.  
59.000 euros és el pressupost de l’Ajuntament previst per implantar una dotzena de noves càmeres al municipi de Roses. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada