diumenge, 5 de febrer del 2017

Urbanisme atura un projecte de 53 cases a Camallera

Els terrenys on es planteja la urbanització 
Els promotors han presentat la tramitació a la comissió d'urbanisme sense passar per l'Ajuntament  
El govern municipal explica que no s'hi oposa, però hi posa condicions 



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 05/02/2017 
Saus, Camallera i Llampaies (Alt Empordà).- 

Llegim en la premsa comarcal convencional que la comissió d'urbanisme de la demarcació de Girona ha denegat, aquest mes de gener, la tramitació d'un projecte urbanístic que preveu construir 53 habitatges al municipi de Saus, Camallera i Llampaies (Alt Empordà). El projecte s'ubicaria al nucli de Camallera en uns terrenys de 5,3 hectàrees situats a la zona propera al consultori mèdic i centre de serveis a la gent gran i a proximitat del cementiri.
El projecte, impulsat per tres propietaris dels terrenys on se situaria la futura urbanització, s'ha presentat per subrogació a Urbanisme, saltant-se, en aquest cas, l'Ajuntament.
L'alcalde, Esteve Gironès, admet que l'Ajuntament tenia coneixement del projecte i que no s'hi oposen frontalment, però que consideren que hi ha una sèrie d'elements que s'han d'aclarir prèviament. Segons l'alcalde, aquest projecte ja s'havia posat sobre la taula d'anteriors governs municipals. “Quan se'ns ha presentat el projecte, nosaltres hem demanat complements d'informació sobre aspectes com ara la mobilitat, el proveïment d'aigua i el sanejament que plantejaria per al municipi aquest projecte”, diu. Segons Gironès, els terrenys s'ubiquen en un sector que forma una mena de cul-de-sac en relació amb la trama de carrers. De fet, l'Ajuntament va proposar que es pensés a obrir un nou accés des de la carretera de l'Escala a Orriols. Un altre aspecte que preocupa l'Ajuntament és el proveïment d'aigua. Entre les problemàtiques de l'afectació pels nitrats i de les sequeres, aquest municipi, d'uns 800 habitants.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada