dimecres, 1 de febrer del 2017

Impliquen el rei emèrit Joan Carles de Borbó en el cas Pujol

España, vista por la CIA: los documentos desclasificados que recogen nuestra historia
Joan Carles, rei de la Segona Restauració Borbónica 
El jutge de l'Audiència Nacional espanyol, José de la Mata, obre una nova línia d'investigació per aclarir els fets. 
Sostenen l'existència d'una negociació entre el CNI i Jordi Pujol Soley. 
Que Pujol no expliqui que el rei emèrit té diners en un compte anomenat «Soleado de Gürtel» a Suïssa. 
 
 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 01/02/2017 
Queralbs (Ripollès).-  

Llegim en la premsa convencional gironina que el jutge de l'Audiència Nacional del Regne d’Espanya que investiga al cas Pujol, José de la Mata, fa uns dies va incorporar al sumari judicial diverses notes policials internes que sostenen l'existència d'una negociació entre el Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI) i Jordi Pujol Soley. El tracte hauria estat que la família Pujol tingui un tracte judicial favorable a canvi que no reveli informació sensible sobre el rei emèrit Joan Carles de Borbó. Concretament, que no expliqui que el rei emèrit té diners en un compte anomenat «Soleado de Gürtel» a Suïssa, segons publicava el passat dilluns el diari El Mundo.
Aquesta informació va ser entregada a l'Audiència Nacional del Regne pel propietari de l'agència de detectius Método 3, Francisco Marco, i va ser elaborada pel comissari José Manuel Villarejo. De fet, ja va ser Marco qui va implicar dos treballadors seus en el cas, Antonio Tamarit i Julián Peribáñez, i va assegurar que havien estat cobrant diners públics a canvi d'informació. 

Altes personalitats espanyoles 
El compte «Soleado», integrat en bancs suïssos i administrat per Arturo Fasana, és on, segons l'Audiència Nacional de Regne, el cap de la Gürtel, Francisco Correa, va ocultar 18 milions d'euros i en el qual, segons aquest empresari, no només hi hauria el rei emèrit sinó diverses altes personalitats espanyoles.
Amb la introducció d'aquests documents a la causa contra els Pujol, la contesa existent entre un sector del Cos Nacional de Policia espanyola i els serveis d'Intel·ligència espanyols, que s'arrossega des de fa anys, es trasllada per primera vegada a l'Audiència Nacional del Regne d’Espanya. 
Fonts oficials del CNI declaren al diari El Mundo que l'afirmació continguda en els informes del comissari Villarejo no quedarà sense resposta, i exposen que «la millor manera de dignificar una mentida és citar el CNI». El comissari Villarejo, però, no és l'únic que ha destapat informació relacionada amb el cas. Altres càrrecs del Cos Nacional de Policia haurien assegurat a De la Mata que existeix una informació que implica els ex secretaris d'Estat del PP Juan Costa i José Manuel Fernández Norniella al cas Pujol.
Davant de la revelació d'aquests fets i acusacions, el jutge de l'Audiència Nacional espanyola, José de la Mata, ha decidit obrir una nova línia d'investigació per aclarir l'actuació de la policia en aquest assumpte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada