dimarts, 22 de novembre del 2016

L’empresari Luis Conde, president del Saló Nàutic de Barcelona i membre del Grup Godó, vol que el rei el faci marquès

Va tenir en nòmina Esperanza Aguirre i Iñaki Urdangarin. 
Membre del lobby Barcelona Global i organitzador del civet anual que celebra a la seva finca de Fonteta, on reuneix el tout Barcelona amb convidats de Madrid. 





 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 22/11/2016 
Fonteta (Baix Empordà).-  

Luis Conde, un dels fundadors de l’empresa de caça-talents Seeliger & Conde, li agrada trepitjar fort. Present en totes les salses que es cuinen en la jet empresarial i social de Barcelona, ara --als seus 66 anys-- s’ha proposat la seva fita culminant: que el rei Felip VI el nomeni marquès, títol que l’anterior monarca va concedir a catalans com Salvador Dalí, Josep Tarradellas o Joan Antoni Samaranch.
Aquest empresari, que va tenir en nòmina Esperanza Aguirre i Iñaki Urdangarin, presumeix de tenir una potent agenda que li dóna un gran prestigi i poder de convocatòria. A banda de la seva activitat professional, és president del Saló Nàutic de Barcelona, membre del consell d’administració del Grup Godó, membre del lobby Barcelona Global i organitzador del civet anual que celebra a la seva finca de Fonteta, al Baix Empordà, on reuneix el tout Barcelona amb convidats de Madrid.
No en va tenir prou amb dirigir La Resurrecció de Mahler al Palau de la Música. Disposat a ser el top del top, ara vol lluir un títol nobiliari i ha començat a moure els fils a La Zarzuela per aconseguir-ho. Alguns coneguts li han fet notar que ser marquès –la màxima distinció nobiliària- és apuntar molt alt i que, tal vegada, s’hauria de conformar amb un títol de baró o comte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada