divendres, 14 d’octubre del 2016

Homenatge a la memòria del pedagog anarquista Francesc Ferrer i Guàrdia

Acte de tribut ahir al migdia al parc de Montjuïc  
Foto de família en l'acte d'homenatge ahir a Ferrer i Guàrdia al parc de Montjuïc 










Un any més, el 13 d'octubre al parc de Montjuïc s’ha homenatjat la memòria de Francesc Ferrer i Guàrdia, anarquista, francmaçó llibertari, membre del grup LA HUELGA GEBERAL, pedagog i fundador de l'Escola Moderna, que va ser afusellat a fa 107 anys.
La commoració i memòria del 107è aniversari de l’afusellament de Francesc Ferrer i Guàrdia va tenir lloc ahir al migdia al peu del monument a Ferrer i Guàrdia, situat al parc de Montjuïc, a  Barcelona.
Després dels parlaments a càrrec de Sílvia Luque, directora de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia, es va procedir a l’ofrena floral per parts d’entitats diverses i fundacions així com la Gran Lògia Simbòlica Espanyola, la Gran Lògia de Pirene, el Gran Orient de Catalunya, USTEC, CCOO, CGT, l’Ajuntament de Barcelona i el d’Alella.
Per a aquesta edició, el parlament commemoratiu ha anat a càrrec d'Andreu Francisco, alcalde d'Alella, ciutat natal de Francesc Ferrer i Guàrdia; Jaume Asens i Llodrà, tercer tinent d'alcalde  de l’Ajuntament de Barcelona, i Joan-Francesc Pont, president de la Fundació Ferrer i Guàrdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada