diumenge, 25 de setembre del 2016

"A la comissaria de Laietana tenien fitxes de membres del moviment llibertari des del 1939 fins al 1974"

Testimoni colpidor de Ricard de Vargas, historiador i ex membre del Moviment Ibèric d’Alliberament (MIL-GAC) a l’Ateneu Barcelonès. 
Música en record dels llibertaris Puig Antich i Solé Sugranyes, assassinats pel franquisme. 



Dimarts 20 de setembre l’emotiu acte en el record de les víctimes del franquisme Salvador Puig Antich i Oriol Solé Sugranyes, amb la Sala Oriol Bohigas ple de gom a gom i la presència de familiars d’aquests militants comunista llibertaris va obrir l’homenatge el cantautor Jaume Arnella seguit del testimoni colpidor de Ricard de Vargas Golarons, historiador i ex membre del Moviment Ibèric d’Alliberament (MIL-GAC), Marcel López i Xosé Lois Garcia que van recordar la lluita del moviment obrer autònom, que van compartir amb Puig Antich, i Miquel-Dídac Piñero, que fou membre del Comitè Solidaritat Presos MIL de Barcelona (1973-1974) i que afirmà: "A la comissaria de Laietana tenien fitxes de membres del moviment llibertari des del 1939 fins al 1974". L'artista Joan Isaac va cloure l'Homenatge a Puig Antich i Solé Sugranyes amb la cançó ‘A Margalida’.  
Va presentar l’acte en nom de l’Ateneu Barcelonès Bernat Castany i en dues ocasions va recitar poemes Josep Miquel Cervià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada