dimecres, 11 de maig del 2016

Operació policial en un bloc ocupat de Calonge

Forta presència policial al bloc ocupat de Sant Antoni
Les companyies subministradores de llum i aigua, acompanyats de nombrós agents dels Mossos d’Esquadra i Policia Local, revisen que els comptadors no estiguin punxats  



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 11/05/2016 
Sant Antoni de Calonge (Calonge, Baix Empordà).- 

Llegim en la premsa convencional que hi ha un operatiu policial contra el frau de la llum i l'aigua a l'edifici ocupat de Sant Antoni de Calonge (Calonge, Baix Empordà). Des de primera hora del matí, un nombrós contingent dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Calonge estan custodiant els tècnics de les companyies subministradores que s'han traslladat al número 20 de l'avinguda de Catalunya de Sant Antoni per comprovar si els ocupes han reconnectat il·legalment els subministraments d'aigua i llum.
Picaresca popular 
El mes d'abril passat, l'Ajuntament de Calonge va iniciar un operatiu per forçar el desallotjament del bloc, que va ser ocupat de forma massiva a mitjans de gener de l'any passat i on el consistori hi va detectar uns 20 pisos ocupats.  En aquella ocasió es van desconnectar les connexions il·legals d'aigua i llum. Ara hi han tornat a anar en veure que encara hi ha gent als pisos i que tenen punxats els serveis bàsics. L'operatiu policial es manté obert. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada