divendres, 6 de maig del 2016

143) CRÒNICA CENT QUARANTA TRES DE LA CROADA DE L’ESPANYA NEGRA CONTRA LA GENT CATALANA

Privilegis espanyols de l'Església católica
Mentides de l’Església catòlica en la declaració de la renda. 
Amenaces neonazis contra la gent de Castrillo Mota de Judios. 
Pintades i amenaces de mort al veïnat sembren el pànic a la vila



 
[Barcelona (República Catalana) 06/05/2016] 
L’AMIC DEL POBLE 

Tota la premsa burgesa portava ahir un llibret central de 16 pàgines, amb el títol POR TANTOS, on l’Església catòlica fa publicitat per que els seus seguidors posin la X a la declaració de la renda en favor seu. Qui la paga? L’esmenta’t opuscle no està identificat com a “publicitat”. En aquest pamflet es duien una quantes mentides incompatibles amb la seva doctrina, o potser que les mentides per una “bona” causa: rebre diners per mantenir l’organització, estiguin permeses, tot i que ens faria falta una opinió neutral sobre que son les “bones” causes, com ja sabeu no es pot esser jutge i part. Com a exemple a la pàgina 3: “10 raons per marcar la X de l’Església”, en la raó 2 diu “...En definitiva no em costa res”, que volen dir? Si no costa res als que posen la creueta es que ho paguen altres? Està clar que l’Església catòlica rep els diners, de on surten?
Fixeu-vos que el redactat. Es fa en primera persona, per tal de que sigui una declaració pròpia i no sembli una imposició. Deixem-ho en que un cristià ja sap que no paga ell, però està clar que els diners surten del pressupost de l’Estat.
Fixem-nos ara amb la raó 1, on es diu “És una forma senzilla de col·laborar amb l’Església” , no hem quedat que “no em costa res”, com es pot col·laborar sense aportar res? Comencem a tenir calfreds amb la idea de la col·laboració que no costa res, ni diners, ni temps, ni idees: res! En la raó 7 té la supèrbia de dir que la societat espanyola és “una societat aconfessional que valora el fet religiós com una de les dimensions fonamentals de la persona, tal com proclama l’article 16 de la nostra Constitució”. La Constitució del Regne d’Espanya de 1978 no diu que el fet religiós es una de les dimensions fonamentals de la persona. És una afirmació maliciosa tan per la mentida que conté com per l’ofensa als sentiments de consciència del ateus i els agnòstics. És la capacitat de observar i de pensar una de les dimensions fonamentals de les persones, mai ho podrà ser acceptar acríticament una sèrie de “dogmes” dels quals no n’hi ha cap prova. En tot cas ho serà en el sentit negatiu.
En la raó 9 diu que la decisió de posar la X “no perjudica a ningú”, Mentida. A nosaltres ens perjudica ja que els impostos d’aquells que posen la creu roben una part del que s’hauria de dedicar a hospitals i a diversos serveis socials perquè els diners se’n van a mantenir a membres del clergat, que no fan cap treball productiu, o altres coses pitjors –cada dia surten més casos d’abusos sexuals a la infància per part de sacerdots i religiosos pederastes--. Es pot fer un estudi mes acurat de les contradiccions i mentides del pamflet distribuït amb els diaris, justament en uns dies que els mateixos diaris parlen de pederastes en el clergat i els seus abusos en mainada i en minyons i minyones. 

Amenaces nazis contra la gent d’un poble de Burgos 
Pintades nazis a Castrillo Mota de Judíos
Un poble de la província de Burgos viu instaurat en el pànic pels constants atacs violents que rep de grups neonazis de la mateixa província i d'altres llocs del Regne d'Espanya, tal com indica el seu alcalde. Resulta que fa menys de dos anys el poble va canviar de nom i va deixar de dir-se Castrillo Matajudíos per Castrillo Mota de Judíos. Des de llavors, els atacs no han cessat. Cal tenir en compte la ignorància d’aquests nazis ja que a l’Alta Edat Mitjana en diverses llengües romàniques, com ara el castellà o el català, amb el nom de ‘mata’ es designava un espai d’arbres, el que en etimologia germànica ara en diem ‘bosque’ o ‘bosc’.
Més enllà de les etimologies històriques, llegim en la premsa convencional que el diumenge passat, les veïnes i els veïns de Castrillo van despertar per sisena vegada amb els carrers plens de pintades amenaçadores i pancartes antisemites sobre la façana de l'ajuntament. Les pintades són signades per la feixista creu cèltica i la nazi creu gamada.
Després de tants atacs des de l'Ajuntament han decidit denunciar els fets. "Algun dia hi haurà una desgràcia. La majoria de veïns són gent gran i els impressionen molt aquestes coses, no és normal que un poble tan petit rebi tanta violència ", reconeix l'alcalde, Lorenzo Rodríguez.
Les pintades, pancartes i pasquins sempre apareixen a primera hora del matí per tot el poble. Ningú veu els vàndals en acció. Pintades amb aerosol negre que van des de "Castrillo no es canvia" a amenaces de mort al poble jueu.
No obstant això, els agitadors no sempre actuen d'amagat. "S'han manifestat aquí a meitat del poble diverses vegades. A vegades són 30 persones, altres vegades 50. Vénen de tot arreu, de Burgos, de Madrid, però cap de nosaltres els coneixem ", explica Rodríguez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada