dimarts, 19 d’abril del 2016

PRIMER DE MAIG A BARCELONA. MANIFESTACIÓ LLIBERTÀRIA.

Manifestació a les 18:00 h. a l'Arc de Triomf 











El Primer de Maig sempre ha estat i serà una jornada de lluita de les oprimides i les rebels, llavors la lluita contra les fronteres i la solidaritat amb les migrants ha de ser una part fonamental de la jornada i del nostre plantejament en general. Entre d’altres raons perquè a dia d'avui qui formen el proletariat europeu són, en gran part, les migrants sense papers o amb papers temporals, ja que aquesta situació les exposa a una explotació molt més salvatge per part de la patronal.
 Per a garantir la persistència d'aquesta força de treball, servil i semi esclavitzada, el poder necessita construir constantment un aparell repressiu cada cop més brutal, que serveixi com a amenaça diària per aquelles que hagin aconseguit entrar a la U.E. (Unió Europea) i com a filtre contra aquelles que intentin creuar les fronteres.
Un aparell policial i militar que funciona tan a les ciutats europees (batudes, racisme, repressió), a les seves presons (Centres d'Internament d’Estrangers), com als confins de la fortalesa europea.
Per això la nostra solidaritat cap a qui desitja moure's lliurement ha de ser radical i incondicional.
No només on el mitjans volen que mirem, no només a Idomeni, Lesbos o Lampedusa, sinó també aquí, en la lluita diària contra el racisme, la xenofòbia, les fronteres i el món patriarcal que les necessita.
El Capitalisme té estudiades totes les formes de regenerar-se a sí mateix per a seguir explotant, robant, mentint i entabanant, sap perfectament com integrar al Sistema a qualsevol dels moviments socials que vagin sorgint i que pretenguin canviar mínimament "les coses".
Els tornen a enganyar i els integren de forma submisa als partits d'esquerres. Aquells personatgets que pensen que ho canviaran tot ocupant les institucions, quan se n'adonen el Sistema ja els ha integrat i formen part d'ell.
Paradoxalment, quan governa l'esquerra és quan l'estat i el Sistema Capitalista estan estalvis i és en aquell moment quan el moviment llibertari ha d'estar més fort i unit per a fer-los front.
Per a canviar les coses mai podrem fer-ho des de dins del Sistema, sinó construint un món nou mitjançant la pràctica: la Unió en formes de col•lectivització per abastir necessitats mediant la organització assembleària. El Suport Mutu i la Solidaritat. L’Autogestió, la Salut, la Cultura, l'Educació. Les nostres vides en una paraula.
Amb tota la ràbia acumulada, NO PODEM OBLIDAR LES NOSTRES COMPANYES PRESES i amb totes les nostres forces diem: El Món nou el construirem des de fora de l'estat i el capitalisme, creant autogestió. L'anarquia és una via revolucionària d'emancipació i llibertat de totes les persones. 
Per un Primer de Maig Llibertari.
Manifestació 18:00h. Arc de Triomf. Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada