diumenge, 31 de gener del 2016

77) SETANTA SETENA CRÒNICA DE LA CROADA DE L’ESPANYA NEGRA CONTRA LA GENT CATALANA

Ramón Sampol: «Para mantenernos sanos hay que erradicar el catalán y sus agentes portadores»
Nova mostra de catalanofòbia d’un membre del PP: Ramón Sampol, ex alcalde de Ciutadella
Societat Civil Catalana reuneix l’odi contra Catalunya. 
Joaquim Coll, del PSC, lidera l’entitat cap a posicionaments cada cop més reaccionaris un cop ha dimitit el tradicionalista Joan Ramon Bosch per insults i amenaces, líder de l’extrema dreta. 
L’ambaixada espanyola a l’Índia segresta la senyera catalana. 
El director general de Telecomunicacions, Jordi Puigneró, ho ha denunciat en l'acte de presentació de SmartCat a Nova Delhi.


[Barcelona (República Catalana) 31/01/2016] 
L’AMIC DEL POBLE  

Nova mostra de catalanofòbia d’un membre del PP: Ramón Sampol, ex alcalde de Ciutadella, ha assegurat en un comentari polèmic i despectiu, escrit en castellà, que cal «eradicar» la llengua catalana, segons informa Diari de Balears. En concret, Sampol ha assegurat: «Para mantenernos sanos hay que erradicar el catalán y sus agentes portadores». El comentari es troba inserit dins una conversa de Facebook on hi participaven altres persones. Nel Martí, diputat de MÉS per Menorca, ha lamentat les paraules de Sampol i assegurat que l’ex alcalde «fa apologia de la violència contra els catalonaparlants».  

Societat Civil Catalana reuneix l’odi contra Catalunya 
Societat Civil Catalana no ha omplert aquest diumenge el migdia la plaça de Sant Jaume de Barcelona en una concentració sota el lema 'El procés ens roba'. "Ara ens toca dir alt i clar que el procés ha fracassat i que ens toca passar pàgina", ha arengat el nou i limitat president de l'entitat, Rafael Arenas. Ha lamentat que es prometi "el cel a la terra", ha avisat que tot plegat és "fals, és mentida" i ha reclamat que es "retornin" les institucions i els símbols a la ciutadania.  Joaquim Coll, del PSC, ha assumit el lideratge un cop dimitit el tradicionalista Joan Ramon Bosch. Com a vicepresident de SCC, Joaquim Coll, ha afirmat que “el procés” català pren temps, democràcia, recursos, drets, llibertats, convivència i oportunitats, i el país "en sentit global", entre d'altres. Per tot plegat l'ha qualificat "d'artefacte profundament tòxic" i ha avisat que "alimenta una caça de bruixes": "Que no hi hagi violència física no vol dir que no n'hi hagi de simbòlica, coacció i xantatge". Aquest grupuscle unionista reaccionari aglutina l’odi contra Catalunya com a col·lectivitat sobirana, té molts pocs socis però compta amb una gran presència mediàtica. Avui mateix la capçalera del Grup Zeta i dirigida per l’Enric Hernández entrevista al seu nou president, recordem que Coll és membre del seu consell editorial. Una manera d’entendre la deriva unionista del diari El Periódico.   

L’ambaixada espanyola a l’Índia segresta la senyera catalana 
Segons l’Agència Catalana de Notícies el director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Puigneró, ha denunciat que l'ambaixada espanyola a l'Índia ha obligat a retirar la senyera catalana just abans de la seva intervenció al congrés tecnològic Times Global Business Summit a Nova Delhi. "Vergonyosa actuació de l'ambaixada espanyola al World Business Summit d l'Índia, fent retirar la senyera quan em tocava parlar", ha piulat Puigneró al seu compte de Twitter adjuntant a continuació dues fotografies abans i després de la retirada de la senyera. El director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació havia de presentar l'estratègia SmartCat, que té l'objectiu de fer de Catalunya una smart region de referència internacional en sectors com l'educació, l'e-commerce o la salut.  Catalunya participa com a regió convidada, juntament amb d'altres països com Canadà i Rússia, al Times Global Business Summit 2016, que se celebra durant el cap de setmana a l'Índia. Segons el Govern de la Generalitat, Catalunya ha estat escollida per presentar-hi les oportunitats de negoci en els sectors del mòbil, la connectivitat i les smart cities. "Bona feina la que heu desenvolupat allà Jordi Puigneró, això no ens ho treu cap ambaixada", li ha respost també via Twitter i en senyal de suport la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada