dilluns, 14 de desembre del 2015

CRÒNICA TRENTA DUES DE LA CROADA DE L’ESPANYA NEGRA CONTRA LA GENT CATALANA

Duran lleida i el candidat Jesús Serrano Martínez
La Fiscalia de l’Estat demana que s'investigui el paper de CTTI en el 9-N.
Un informe conclou que la Generalitat va encarregar eines informàtiques específiques. 
És l’hora de la República Socialista Autogestionada i Autogestionària Catalana en comptes d’un capitalisme català d’Estat en nom d’una república popular. 
Un candidat d’Unió Democràtica de Catalunya, amb banderes espanyoles a la concentració del 12-O.



[Barcelona (República Catalana) 14/12/2015] 
L’AMIC DEL POBLE 

La Fiscalia General de l'Estat ha sol·licitat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que obri diligències per determinar si el Centre de Telecomunicacions i Tecnologia de la Informació de la Generalitat (CTTI) va participar en la preparació de la consulta alternativa del 9 de novembre del 2014. El Ministeri Públic vol aclarir la forma com el CTTI, adscrit al Departament d 'Empresa i Ocupació, va facilitar plataformes informàtiques emprades en la votació i si es van utilitzar fitxers públics que contenien dades dels ciutadans. La documentació aportada sobre empreses privades que treballen per al CTTI apunta "inequívocament" que van treballar en el 9-N alternatiu desenvolupant instruments informàtics destinats a aquella votació, exposa la Fiscalia. 

És l’hora de la República Socialista Autogestionada i Autogestionària Catalana en comptes d’un capitalisme català d’Estat en nom d’una república popular
Crida Comunista opta pel Capitalisme d’Estat sota el nom de República Popular Catalana
Un grup de militants de la CUP i d'altres organitzacions com ara Arran o el SEPC, han impulsat el manifest Crida Comunista per a la creació d'un espai marxista-leninista amb l'aposta estratègica de la República Popular Catalana i el Socialisme. Els promotors i signants d'aquest manifest, entre ells el candidat de la CUP Manuel Delgado i l'exconseller nacional d'ICV Antoni Puig i una vintena més de persones, consideren que "com a comunistes hem d'aprofitar les condicions subjectives de canvi i correlació de forces que s'està produint a Catalunya arran del procés sobiranista". "Volem un espai comunista a peu de carrer, profundament feminista, radicalment democràtic, plural i que sàpiga beure de totes les tradicions revolucionàries i escoles combatives". Segons publica Crida Comunista per ara es tracta d'un manifest que vol caminar cap a la creació d'un espai comunista, però no pas un corrent, i que faran una trobada al gener.
És l’hora de la República Socialista Autogestionada i Autogestionària Catalana en comptes d’un capitalisme català d’Estat en nom d’una república popular. De cap manera podem acceptar que la ruptura catalana amb l’Estat capitalista espanyol es faci fora del marc socialista autogestionari. De fet, la Crida Comunista, com podeu veure, amb la reclamació del PSUC de Joan Comorera i Soler, no deixa de ser una opció clarament stalinista. A més, Crida Comunista es queda en l’opció del capitalisme d’Estat sota el nom de República Popular Catalana:
“Malauradament, creiem que a la resta de l’Estat espanyol [a diferència de Catalunya] la correlació de forces es clarament desfavorable a la superació del règim del 78 i es troba enmig d’una ofensiva neoliberal i recentralitzadora que trepitja els drets de les nacions i pobles que formen part de l’Estat. Davant aquest escenari immobilista, com a marxistes-leninistes no podem subordinar la qüestió social a la qüestió nacional prioritzant un horitzó a hores d’ara llunyà i utòpic com és la reforma federal o la celebració d’un referèndum, tal com proposen certs sectors. Com a internacionalistes que som, no podem tenir por a un procés d’autodeterminació quan aquest pot significar una oportunitat històrica per fer avançar les posicions de classe, sense oblidar els forts lligams que tenim amb la resta de pobles de l’Estat, que sempre tindran la nostra solidaritat en les seves lluites per l’emancipació social. Com a comunistes catalans, estem convençuts de que l’autodeterminació de Catalunya és avui en dia la millor aportació que les classes populars catalanes poden fer pel canvi a Espanya, obligant a obrir el candau de la constitució del 78, trencant l’organització territorial de l’Estat i obrint una escletxa que pot ser aprofitada per l’esquerra dels pobles oprimits. Per tant, des de la Crida Comunista apostem dialècticament per un procés d’acumulació de forces mitjançant la Unitat Popular i la ruptura democràtica amb l’Estat espanyol aprofitant la conjuntura actual i l’oportunitat oberta amb el procés democràtic que viu el país -que cal fer girar a l’esquerra- per arribar a la proclamació de la República Popular Catalana, com aposta estratègica de les classes populars per l’inici de la construcció del Socialisme a Catalunya.”  

Un candidat d’Unió Democràtica de Catalunya, amb banderes espanyoles a la concentració del 12-O 
Jesús Serrano Martínez , candidat d'Unió a les eleccions espanyoles
El candidat número 12 d’Unió Democràtica de Catalunya al Congrés de Diputats en la circumscripció de Barcelona a les eleccions espanyoles del 20-D, Jesús Serrano i Martínez, va acudir a la concentració espanyolista del 12 d’octubre, diada de la Hispanitat, a la plaça Catalunya de Barcelona. En una fotografia publicada a Twitter per l’usuari @elsomatent, Serrano apareix envoltat de banderes espanyoles. ‘Kim Aulet’ ha fet uns quants presentant el candidat d’Unió i mostrant-ne fotografies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada