dissabte, 22 d’agost del 2015

S’han iniciat vint-i-cinc processos d’execució hipotecària a l’Escala des de principi d’any

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de l’Escala es reuneix cada dimarts
  




 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 22/08/2015 
L’Escala (Alt Empordà).- 

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de l’Escala, va anunciar fa uns dies que s’han iniciat al municipi vint-i-cinc processos d’execució hipotecària des de l’1 de gener fins al 31 de juliol de 2015. Aquestes dades, corresponents a la documentació obtinguda per la plataforma a través de l’administració judicial, indiquen el nombre de processos totals que s’han registrat, s’hagin arribat a executar o no. Els membres de la plataforma aclareixen que, de les afectades que han arribat a la seva assemblea, cap d’elles ha perdut la seva llar.
Afegeixen també que, tot i que han pogut paralitzar totes les subhastes i desnonaments de les famílies, “desconeixem el resultat de tots els vint-i-cinc processos, doncs, malgrat que hem intentat contactar amb les afectades, no sempre ha estat possible”. 
Actualment la plataforma afirma que està en procés de negociar alguns casos i d’altres ja els ha resolt “per la via de la negociació sense entrar en la via judicial”.  
La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de l’Escala es reuneix cada dimarts de les 20:30 a les 21:30h al 1r pis del carrer Rossinyol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada