divendres, 31 de juliol del 2015

La rotonda de Vilafant, a licitació al setembre

Una seixantena de persones van tornar a tallar dimecres l'N-260 per reclamar una rotonda a Vilafant
La plataforma pro rotonda continua tallant l'N-260 per reclamar les obres 

 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 31/07/2015 
Vilafant (Alt Empordà).- 

Les obres per adequar una rotonda a l'N-260 --a l'altura de Vilafant (Alt Empordà) i la cruïlla d'accés a l'estació del TAV-- es podrien posar a licitació al setembre. No es tracta de cap notificació oficial, però l'alcaldessa de Vilafant, Consol Cantenys (PSC), ho va avançar dimecres als membres de la plataforma pro rotonda, basant-se en informacions i un correu facilitats pel regidor del PP de Vilafant, quan unes 60 persones van tornar a tallar l'N-260 --com ho estan fent cada setmana d'ençà del mes d'abril-- per reclamar aquesta obra i resoldre la perillositat de la cruïlla. En la concentració hi participaven tant l'alcaldessa, com representants d'ERC i CiU, a l'oposició.  
Per seguir fent pressió, la plataforma popular que lidera aquesta mobilització, havia suggerit també a l'Ajuntament de tallar, per decret municipal, el trànsit de l'avinguda Puig Grau, que dóna accés a l'estació del TAV. Dimecres però, Cantenys i el cap de la policia local van explicar que una decisió d'aquest tipus no tindria base legal i podria comportar denúncies o sancions jurídiques per l'alcaldessa i l'Ajuntament, motius pels quals la plataforma renuncia a aquesta mesura. Els talls de cada dimecres, però, es mantindran i es va acordar contactar amb les entitats municipals per fer-hi participar més gent.  
L'alcaldessa també va informar que enviarà una carta als ajuntaments de la comarca per demanar-los suport i que es proposarà una moció --a ajuntaments i Consell Comarcal-- per reclamar que s'agiliti aquesta obra del tot necessària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada