dilluns, 11 de maig del 2015

Poca participació en les eleccions de l’ANC

Liz Castro
En aquestes eleccions han participat 7.625 socis dels 34.500 que hi podien votar, un 22% del total, cosa que demostra que aquesta entitat inteclassista es desinfla cada vegada més  








[Barcelona 11/05/2015]

Liz Castro, escriptora i editora d'origen nord-americà, és la més votada en les eleccions que es van fer dissabte a la nova direcció de l'Assemblea Nacional Catalana, segons els resultats provisionals publicats per l'entitat. Amb l'escrutini pràcticament acabat, pendent d'afegir-hi el vot de les assemblees exteriors, Castro va obtenir 5.093 vots, seguida de Rosa Alentorn, coordinadora de la campanya 'Signa un vot', amb 4.973; d'Agustí Alcoberro, ex director del Museu d'Història de Catalunya, amb 4.864; i de Jordi Sánchez, adjunt al Síndic de Greuges, amb 4.640.
Aquestes dades s'han fet públiques pràcticament amb el 100% de l'escrutini. Les dades definitives es publicaran dimarts 12 de maig.  
L'elecció del nou president es farà dissabte vinent, 16 de maig, en la primera reunió del nou secretariat. També s'hi elegiran el vicepresident, el tresorer i el secretari. Els 75 membres electes del secretariat nacional poden optar als càrrecs orgànics.
En aquestes eleccions han participat 7.625 socis dels 34.500 que hi podien votar, un 22% del total, cosa que demostra que l’ANC es desinfla.   
Liz Castro, de  49 anys, pertany a l’Assemblea de Gràcia, Barcelona, i es presentava initegarda en l’equip de treball anomenat Junts. Catalana nord-americana. Autora del llibre 'What's up with catalonia'.No ha estat membre del secretariat de l'ANC. No és militant de cap partit. Escriptora i editora Catalonia Press, que a més del seu llibre ha publicat ‘What Catalans Want’ (Strubell/Brunet) i ‘Barcelona, Catalonia’ (Mattew Tree). Llicenciada en Art. Forma part de l'equip Junts. La seva frase de candidata: “No volem res estrany, ni tampoc som monstres; necessitem que el món ens entengui. No podem comptar amb l'ajut de ningú, però és essencial que la comunitat internacional no se sorprengui quan arribem fins al final”. Diu que pot dedicar 10 hores setmanals a l'entitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada