diumenge, 12 d’abril del 2015

L’embolic de La Camarga cada vegada apunta més cap a Zaragoza i Montilla

Marco, autor de més de 100 dossiers d’espionatge polític, tampoc no té credibilitat
El director de Método 3 assegura que la líder del PPC era coneixedora de la gravació de La Camarga, d’aquesta manera no existiria delicte per a Zargoza ni Marco.

 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 12/04/2015 
Queralbs (Ripollès).-  

Alícia Sánchez- Camacho va patir la traïció de José Zaragoza, que es va treure les puces de sobre per quedar impune del delicte. El llavors secretari d’organització del PSC es va assabentar per la dirigent del PPC de la trobada amb Victoria Álvarez i  conjuntament van decidir gravar-la. Zaragoza per tal de tenir material per evitar el possible trencament del segon Tripartit. Zaragoza portava mesos dient als socis de govern que sortiria a la llum  la corrupció de CDC que evitaria la victòria electoral d’Artur Mas, això en els darrers mesos de govern autonòmic de Pepe Montilla. Camacho per tenir collat Artur Mas en el cas de guanyar les eleccions autonòmiques. El PP sempre a punt de destapar la caixa de trons del clan Pujol. 

El director de l'agència de detectius Método 3, Francisco Marco, de tour mediàtic pels mitjans de comunicació assegura que la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, no va dir la veritat divendres passat durant la seva compareixença en la comissió parlamentària contra el frau i els diners dels Pujol. "Ella va anar al Parlament a mentir perquè és una mentidera compulsiva", va dir Marco en una entrevista a 'El Suplement' de Catalunya Ràdio. Marco diu el que diu, s’excusa en un presumpte secret professional que mai ha practicat. Marco assenyala que la líder del PPC sabia que la seva conversa amb Victoria Álvarez seria gravada, ja que era una encàrrec d'algú del seu "entorn personal" –una referència a Zaragoza, que aleshores flirtejava amb Alícia--. Tot i així, el director de Método 3 s'ha negat a dir qui era aquesta persona, emparant-se en el secret professional. 

En canvi, Victòria Álvarez va confirma al Parlament que José Zaragoza és l’autor de l’encàrrec de l’espionatge. Per altra banda, Francisco Marco certifica que Victòria Álvarez desconeixia que l'estaven gravant, però al contrari del que va fer divendres l'ex-parella de Jordi Pujol Ferrusola -donant el nom de l'ex-secretari d'organització del PSC, José Zaragoza-, Marco s'ha negat a dir qui va ser la persona que va encarregar l'enregistrament al restaurant La Camarga per respectar el "secret professional", secret professional inexistent. 
Sánchez-Camacho va mentir, negant el contuberni PPC i PSC en l’afer La Camarga, i tot llançant una súplica a Rajoy i Fernández Díaz a va dir que si hagués tingut coneixement de la gravació mai hagués dit el que va dir de certes persones. Un pretext de bocamolla ja que al cap de quasi quatre hores de beure bon vi i animada al parlar de mascles se’l hi va escapar allò de Fernández Díaz quan Álvarez deia que li feia por Jordi Pujol Ferrusola. Sembla mentida que una persona criada a la caserna de prop de l’antiga SAFA de Blanes (la Selva) del cos de la Guàrdia Civil, del que era un número el seu pare, amb el que qualsevol filla o fill del cos aprèn –“pas curt, mirada llarga i mala llet”-- en aquest ambient –tot agent del cos haurà d’escriure en una llibreta les faltes o comportaments sospitosos de qualsevol company--, i, per postres, haver estat jutge auxiliar, pugui ser una bocamoll d’alt nivell. En certa mesura, les casernes de la Guàrdia Civil segueixen la màxima de les dels cossos d’intervenció ràpida de l’exercit francès: “Les parets tenen orelles”. Camacho no se’n va recordar, tot pensant, segurament, que la cinta mai arribaria al públic. Quedaria com una cosa interna. A més, el sector Opus Dei del PP sempre podria ser amonestat pel que no pertany a la secta destructiva totalitària ultra catòlica, com és el cas de Camacho. A més, el crit al cel de Duran i Lleida pel vodevil parlamentari català de divendres correspon a posar pau dins el partit –Unió-- on encara es troba, doncs el sector Opus Dei, representat al Govern de la Generalitat pel conseller d’Interior Ramon Espadaler, intenta desviar cap a Zaragoza i el PSC tot l’embolic de La Camarga, per salvar els mobles de Jorge Fernández Díaz. L’estructura piramidal de la secta Opus Dei imparteix consignes des de dalt cap a baix i una de les que dóna és quedar lliure de qüestions de violència domèstica o de gènere. L’argument utilitzat és que “imputar a Sánchez-Camacho com autora i coneixedora evita el delicte a Marco i al mateix Zaragoza” i que les paraules de Marco “proven que menteix descaradament, tant sols busca salvar-se implicant a la líder popular”.  

De fet, Marco ha estat especialment dur i crític contra Alícia Sánchez-Camacho. "No la conec personalment. Ni la vull conèixer", ha etzibat per després desafiar-la: "Que vagi a querellar-se contra mi. Si jo el que vull és que es querelli!" ha exclamat en l’entrevista. "Així, totes les armes que tinc sota secret professional, me les obrirà per jo poder anar a un tribunal i així poder-me defensar", ha afegit.
Diu Marco que qui va encarregar la gravació és una persona de l’entorn més personal de Sánchez-Camacho, i tot apunta a que Zaragoza era de l’entorn més personal d’Alícia.  

Marco ha justificat l’acceptació de l’acord judicial pel qual la líder del PPC va rebre de Método 3 una compensació de 80.000 euros per els danys morals provocats per una "intromissió il·legítima a l'honor", perquè "Vaig tenir 45 policies al despatx", i ha reivindicat que el seu  honor val molt més que això i ha lamentat  el tracte rebut per part d'alguns mitjans de comunicació. "M'han dit que era 'un espia dolent'. Jo sóc un detectiu privat”, ha reivindicat. Però, pel sols fet de ser l’autor de més de 100 dossiers d’espionatge polític, tampoc no té gens de credibilitat. Tot plegat esquitxa el triangle Zaragoza, Montilla i Sánchez Camacho, mentre Marco n’és el mestre de cerimònies i la secta Opus Dei guarda el seu temple. En aquest cas la bona fama del ministre Fernández Díaz, al qual fa d’escolanet Ramon Espadaler.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada