dilluns, 27 d’abril del 2015

Barcelona en Comú no es presenta a les eleccions, Ada Colau sí

La imatge de Colau fins i tot dins la sopa
La coalició de partits que lidera la formació de Joan Herrera Barcelona en Comú, s’ho juga tot a la figura mediàtica de la seva cap de llista, la seva cara a les paperetes i tot el que faci falta per l’audiència  











[Barcelona 27/04/2015] 
 
Tot pura imatge al servei de vendre un producte mediàtic dit Ada Colau com a suma de partits liderats pels stalinistes de debò –ICV--, amb la cara de l’antiga afiliada a CNT, després a ‘V’ d’habitatge, després liderant el sector stalinista de les PAH i ara al partit jacobí de Pablo Iglesias dins la coalició que lidera el de Joan Herrera.
Fa cent deu anys feia el mateix Alejandro Lerroux, ara els stalinistes domèstics de debò utilitzen les noves tecnologies i forgen una líder mediàtica per fer-ho tot molt fàcil. Llegiu el que fou l’engany de Lerroux de primers del segle XX i us trobareu amb una repetició de la seva demagògia elitista en campanya mediàtica d’Ada Colau, que aconsegueix superar l’intent del Partit per la Independència que va assajar Pilar Rahola, també procedent de la CNT quan era molt joveneta i militava a Badalona. Rahola s’ha tornat en un peça decorativa de museu. El fenomen Colau segurament no passarà d’acabar en un armari de la seu d’Inicitiva, on s’amaguen els rostres d’elements desprestigiats en la Història de la Lluita de Classes: Joan Comoreda, Pepe Stalin, Santiago Carrillo i Joan Saura i Imma Mayol.
Tot plegat un discurs demagògic al servei d’una líder que hi posa la cara amable i que faci possible un resultat guanyador a l’Ajuntament de Barcelona, i per guanyar no els hi serveix la política de la formiga i de trepitjar el territori, els barris de la ciutat, ja que aquets stalinistes van directe a la frase mediàtica, volen guanyar les eleccions municipals barcelonines i amb rapidesa fent promeses fàcils de dir.
Hi ha programat actes conjunts de Podemos amb Barcelona en Comú i aviat acte electoral de Pablo Iglesias i Ada Colau a Barcelona. El control polític de Podemos a les seves organitzacions territorials i “amigues” va a més, no volen el debat territorial els acabi esberlant. Van prohibir a les organitzacions de Podemos a Navarra i al País Basc propostes d’unitat basades en el dret a decidir. Amb l’augment del control sobre Barcelona en Comú acabant controlant a ICV-EUiA que acatarà el designi per salvar-se de la derrota electoral que preveuen les enquestes a la formació de Joan Herrera si es presenta sola a les eleccions catalanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada