diumenge, 22 de febrer del 2015

Concentració solidària dijous a la tarda a Perpinyà en suport al pres libanès Georges Ibrahim Abdallah, empresonat des de fa tres dècades

El dijous 26 de febrer, a la plaça Aragó, davant el Tribunal, a partir de les 17:30 

   

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 22/02/2015 
Perpinyà (Rosselló).- 

Concentració a Perpinyà de suport al camarada empresonat per l’Estat francès fa més de 30 anys. En aquest sentit es vol fer una demostració de solidaritat amb Georges Ibrahim Abdallah el dijous 26 de febrer a Perpinyà davant el Tribunal, a la plaça Aragó.
Georges Ibrahim Abdallah, militant pro palestí d’origen libanès empresonat per l’Estat francès des de fa més de 30 anys, pateix una increïble denegació del dret per part de la República francesa. En contra de la decisió de la justícia francesa ordenant la seva llibertat, en contra del fet que aquest presoner libanès ja hagi purgat la seva condemna, Manuel Valls, quan aleshores era el ministre d’Interior francès, es va oposar enèrgicament que fos alliberat, tot rebutjant la  signatura per l’expulsió al Líban.  
El dijous 26 de febrer el tribunal d’aplicació de penes de París prendrà una decisió sobre l’alliberament de Georges Ibrahim Abdallah.
A Perpinyà s’ha convocat una concentració de suport en solidaritat amb aquest camarada empresonat des de fa més de 30 anys el dijous 26 de febrer, a la plaça Aragó, davant el Tribunal, a partir de les 17:30.  

Mira també: 
 
Si vols saber més: 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada