divendres, 5 de desembre del 2014

Una delatora fa agafar dos menors d’edat de Girona com autors d’un incendi en un caixer de Caixabak

Els fets van passar el passat 23 de novembre. 
El Tribunal de Menors els pot acusar d’un delicte d’incendi, segons la Policia Municipal de Girona.
 










TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 05/12/2014 
Girona (Gironès).-  

Llegim en la premsa convencional una informació de la Policia Municipal de Girona en que afirma haver aconseguit localitzar i identificar els dos menors d'edat que el passat 23 de novembre van calar foc a un caixer de Caixabank, situat en una oficina situada a la carretera Barcelona amb plaça Poeta Marquina d’aquesta ciutat.
Els minyons, veïns de la ciutat, se’ls acusa de cremar els cartrons d'un indigent que es trobaven a l'interior del local i van fugir corrents del lloc.
Segons la Policia Municipal de Girona una dona que passava per la zona ha identificat els minyons.
El conjunt de diligències policies han estat trameses a la Fiscalia de Menors de Girona. L'incident, que va ocórrer pels volts de les nou del matí, no va causar ferits. 
Tal com ha detallat la Policia Municipal de Girona, els fets van succeir el passat diumenge 23 de novembre a primera hora del matí. Els agents van rebre una trucada del 112 al CECOP del cos informant que s'estava cremant l'interior d'un caixer automàtic del centre de Girona. Fins al lloc dels fets es van desplaçar diverses dotacions dels Bombers, Mossos d'Esquadra i Policia Municipal de Girona.
Una veïna que passava per la zona va ser la primera que va donar la senyal d'alerta trucant al 112. Tal com van detallar diversos testimonis, uns minyons havien sortit corrents de l'interior del caixer rient entre ells.
Des del principi, els testimonis ja van explicar que els autors eren dos minyons, adolescents, que havien fugit del lloc.
El foc es va originar en uns cartrons que hi havia a l'interior de l'entitat bancària que, possiblement, utilitzava un indigent. 
Arran dels fets, els policies van obrir diligències i la secció d'investigació i seguretat de la Policia Municipal de Girona va recollir tota la informació de l'incident. Una recerca que ha fet que s’acusi dos menors d'edat, veïns de la ciutat, com autors dels fets, els quals ara s'enfronten a un delicte d'incendi.
Tota la informació ha estat tramesa a la Fiscalia de Menors de Girona. Tot i la gran fumarada que va provocar el foc, l'incident no va provocar ferits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada