dijous, 11 de desembre del 2014

La PAH Girona i Salt ocupa la seu d’Agissa per reivindicar aigua per a tothom

La plataforma assenyala que La Caixa, Agbar i FCC-Aqualia són els principals accionistes de l'empresa d'Aigües de Girona, Salt i Sarrià, i va responsabilitzar les companyies, juntament amb els alcaldes de Girona, Salt i Sarrià, que hi hagi famílies sense aigua a casa 


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 11/12/2014 
Girona (Gironès).-  

La PAH de Girona i Salt ha ocupar aquest dijous al matí la seu de l'empresa d'Aigües de Girona, Salt i Sarrià (Agissa) per reivindicar que l'aigua "és un dret i no una mercaderia".
La gent de la plataforma ha aconseguit reunir-se amb dos directius de l'empresa i es va reclamar que se celebri una reunió per acabar "amb l'alarmant situació de les famílies pobres que no tenen aigua a casa, ja sigui perquè l'empresa l'ha tallat o bé perquè s'han vist obligades a ocupar un habitatge i l'Ajuntament posa traves perquè es puguin empadronar i, per tant, donar d'alta els serveis bàsics".
La PAH de Girona i Salt ha afirmat que si aquesta reunió no es fa amb caràcter urgent i amb els responsables dels ajuntaments de Girona i Salt, les seves accions es multiplicaran.
La plataforma assenyala que La Caixa, Agbar i FCC-Aqualia són els principals accionistes de l'empresa d'Aigües de Girona, Salt i Sarrià, i va responsabilitzar les companyies, juntament amb els alcaldes de Girona, Salt i Sarrià, que hi hagi famílies sense aigua a casa. En aquest sentit, la PAH de Girona i Salt senyala que seguirà "fent visible" els comportaments "antisocials" dels partits que promouen o permeten la privatització de serveis públics com l'aigua mateix.
La PAH de Girona i Salt ha denunciat en nombroses ocasions les dificultats que tenen algunes famílies per pagar l'aigua i els problemes que d'aquí se'n deriven

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada