dilluns, 8 de desembre del 2014

El director de la policia espanyola reivindica la unitat de l'Estat espanyol

Cusidó ha participat en l'homenatge a les víctimes de l'atemptat de Sabadell el 1990 






Agència Catalana de Notícies 08/12/2014   
Sabadell (Vallès Occidental).-  

El director de la policia espanyola, Ignacio Cusidó, ha fet una defensa de la unitat d'Espanya durant l'acte d'homenatge a sis agents mort en un atemptat a Sabadell el 1990. 'Espanya és una gran nació que troba fortalesa en la seva unitat i en la riquesa de la diversitat. Junts som millors', ha dit. A l'acte --a la plaça Ernest Lluch del Parc Catalunya de Sabadell--, hi han assistit la delegada del govern espanyol a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna, el batlle de Sabadell, Joan Carles Sánchez, i representants dels cossos dels Mossos d'Esquadra, la guàrdia civil i la policia espanyola.
Cusidó ha defensat que la policia espanyola actua a Catalunya 'per garantir la seguretat de tots els espanyols' i s'ha mostrat orgullós de la feina 'impagable' d'aquest cos. També ha dit que les sis víctimes homenatjades són el millor testimoni 'de fins a quin punt la policia està disposada a donar-ho tot, fins i tot la vida, per la llibertat, la Constitució que han jurat i per Espanya'. Cusidó ha insistit que la defensa de la seguretat al territori era 'part indissociable' de la seguretat de tot l'Estat espanyol i que la policia espanyola treballava 'mantenint la millor coordinació i col·laboració' amb la resta de cossos, com els Mossos d'Esquadra, 'sempre en el marc de les competències que marca la llei'.  
Ha afegit que el record a les víctimes d'ETA havia de ser 'el millor antídot perquè l'odi identitari i excloent no torni a germinar', i ha dit que el cap del comando que va cometre l'atemptat havia estat en l'organització Terra Lliure. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada