dimarts, 9 de desembre del 2014

Cap a mig miler de persones s'han manifestat al centre de la ciutat de Girona, denunciant que A.J. Ruz és una "empresa pirata" que no respecta els drets dels treballadors

Vaga intercomarcal al sector de la recollida de residus i manifestació a Girona en solidaritat amb la plantilla d'A. J. Ruz
 






TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 
09/12/2014 Girona (Gironès).-  

Segons l’Agència Catalana de Notícies el conflicte laboral obert entre els vaguistes i la direcció de l'empresa A.J. Ruz s'ha estès aquest dimarts a la resta de plantilles del sector a la demarcació gironina.  

Els treballadors de la recollida de residus urbans s'han sumat a l'aturada de 24 hores, en major o menor mesura, per mostrar la seva solidaritat amb els treballadors de la firma de Sils (la Selva) que porten ja 54 dies fent vaga.  
A la tarda, cap a mig miler de persones s'han manifestat al centre de la ciutat de Girona, denunciant que A.J. Ruz és una "empresa pirata" que no respecta els drets dels treballadors. Els vaguistes asseguren que no cediran amb el pols que mantenen amb la direcció i insten tant ajuntaments com consells comarcals a rescindir els contractes amb l'empresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada