divendres, 14 de novembre del 2014

Trobada de centrals sindicals alternatives i de base a Tolosa de Llenguadoc

14 i 15 de novembre a Tolosa de Llenguadoc. 
"Per sobre les fronteres dels estats, les nostres lluites són comuns".










[14/11/2014]  

Amb motiu de la trobada a Tolosa de Llenguadoc de la Xarxa europea de sindicats alternatius i de base, el divendres 14 i el dissabte 15 de novembre, aquest divendres, a les 19:00 heures, a la sala Ozette, carrer Llieutenant-colonel Pélissier núm. 6, de Tolosa (metro Capitole) hi haurà un acte sindical alternatiu i de base amb Àngel Bosqued, secretari de relacions internacionals CGT (Estat espanyol); Willi Hajek, transnationals information exchange (Alemanya), i Stéphane Enjalran secretari general de l’Union syndicale Solidaires). 

Àngel Bosqued i Willi Hajek  tractaran aquest vespre sobre la situació social, econòmica i política a l’Estat espanyol i a Alemanya. L’explosió de l’atur laboral i la precarietat, els atacs contra les llibertats, com ara el dret a l’avortament, el dret de vaga i de manifestació, etc.), les lluites sindicals a empreses i barris, les Marxes de la Dignitat a l’Estat espanyol, les accions «Blockupy» contra el Banc Central Europeu de Francfort... 

Stéphane Enjalran presentarà la Xarxa sindical internacional de solidaritat i lluita, que aplegarà una seixantena d’organitzacions sindicals, de tendències i corrents sindicals d’Europa, d’Amèrica, d’Àfrica i d’Àsia.

 Mira també:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada