dissabte, 8 de novembre del 2014

No serem mai independents sota el capitalisme, el patriarcat, Estat-Nació, el control sobre els nostres assumptes, el territori natural en mans del Capital

No serem realment lliures si no lluitem per construir societats basades en l'autoorganització, la igualtat de gènere i l'apropiació col·lectiva del treball i la riquesa en harmonia amb la Natura 










No serem mai independents...  

...sota un sistema capitalista en el que només som mà d'obra a exprimir, consumidors a programar o espectadors a impressionar. 
...sota una societat patriarcal en la que les dones, les seves vides i els seus cossos estan sotmesos als interessos d'un món fet per i pels homes. 
...sota un Estat-Nació que sempre tendirà a marginar, negar o uniformar la diversitat i les expressions culturals que no encaixin amb el seu model únic. 
...confiant i delegant en les institucions i els polítics el control sobre els nostres assumptes, permetent que se'ns imposin interessos que no són nostres. 
...deixant el territori natural en les mans del Capital i els seus càlculs de benefici, sotmetent els nostres camps, muntanyes i costes a la destrucció i la nocivitat.
No serem realment lliures si no ens independitzem del sistema capitalista patriarcal i els seus Estats nacionals. 
No serem realment lliures si no lluitem per construir societats basades en l'autoorganització, la igualtat de gènere i l'apropiació col·lectiva del treball i la riquesa en harmonia amb la Natura. 

Elissa (Grup llibertari de Sant Andreu de Palomar) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada