dissabte, 22 de novembre del 2014

EL TREN DE LA DIGNITAT ET CONVIDA A PUJAR. Marxes per la dignitat a les comarques gironines.

EL 29 DE NOVEMBRE DE FIGUERES A BLANES 






TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 22/11/2014 
Figueres (Alt Empordà).-  

Us traslladem la convocatòria de les marxes del 22-N per la dignitat a les comarques gironines.  El proper dissabte, 29 de novembre hi haurà el tren de la Dignitat, de Blanes a Figueres, que recollirà la diversitat dels col·lectius en lluita amb tota la seva pluralitat. Des de cada municipi els col·lectius pujaran al tren des del seu municipi per aportar la seva personalitat. A Figueres es farà una assemblea on cada col·lectiu explicarà la seva lluita, amb els lemes: “No n’hi ha prou amb denunciar les injustícies. És imprescindible la mobilització per canviar les coses. Tu també estàs convidat, estàs convidada a pujar al tren!!”.

HORARIS DEL TREN 
BLANES 8.45
TORDERA 8.50
MAÇANET/MASSANES 8.57 - 9.57
(TRANSBORD D’UNA HORA A MAÇANET-MASSANES)
SILS 10.03
CALDES DE MALAVELLA 10.07
RIUDELLOTS 10.12
FORNELLS DE LA SELVA 10.16
GIRONA 10.23
CELRÀ 10.30
BORDILS/JUIÀ 10.34
FLAÇÀ 10.38
SANT JORDI DESVALLS 10.41
CAMALLERA 10.46
SANT MIQUEL DE FLUVIÀ 10.51
VILAMALLA 10.56
FIGUERAS 11.02 
SORTIDA  DE FIGUERES A LES 13.00 PARADA A TOTES LES ESTACIONS FINS A BLANES.  

MANFEST: 29-N, EL TREN DE LA DIGNITAT DE BLANES A FIGUERES!! 

Les  MARXES DE LA DIGNITAT  tornem a sortir al carrer per cridar ben fort  PA, TREBALL, SOSTRE, IGUALTAT I DIGNITAT  Davant d’una situació extremadament difícil i d’emergència social, no podem oblidar que la nostra lluita és al carrer, i al carrer és on han de sonar les veus dels pobles, de la classe treballadora i de la majoria social, que vol un món més just, lliure i igualitari.  
El 29 de novembre TOTES LES LLUITES AL CARRER!
Perquè totes i cadascuna de nosaltres som classe treballadora, precaritzada i menyspreada, perquè totes som aturades a les quals se’ns nega el dret a un treball digne, perquè totes som joves abocades a buscar-nos la vida a l’estranger, lluny de la nostra terra, lluny dels que ens estimen i estimem. A totes i cadascuna de nosaltres, se’ns està negant el dret a l’habitatge, a totes se’ns retalla en sanitat, en educació,  en dependència i a totes ens retallen les pensions. Totes som criminalitzades i patim la repressió d’un sistema que ens roba les llibertats i que ens emmordassa  quan alcem les veus per reclamar els nostres drets. A tots i totes se’ns està negant el dret a decidir.
Totes som agredides per un model patriarcal que fomenta el maltractament cap a la dona, negant-nos  el dret a decidir sobre el propi cos i sobre la nostra vida. Totes som persones immigrades i per molt que insisteixin, cap de nosaltres és il·legal i a cap de nosaltres se’ns pot negar el dret a una vida digna. Tots i totes som Mohamed Abagui, Idrissa Diallo, Alik Manukyan, abusats, maltractats i morts a dins del Centre d’Internament per a Estrangers, i totes i tots tenim l’obligació d’assenyalar el racisme, el classisme, el feixisme i la xenofòbia;  juntes hem de cridar ben fort que no volem aquests tipus  de centres a les nostres ciutats i exigir el tancament dels CIE.
Totes som víctimes directes d’una corrupció que ha suposat l’embutxacament de milers de milions de diners públics, diners que han anat a parar a mans dels bancs, d’especuladors i a paradisos fiscals. Mentrestant, nosaltres, els de baix, els damnificats, ens veiem obligats a pagar un deute odiós i il·legítim que no hem generat;  i ara  ens volen fer empassar un tractat de lliure comerç entre la UE i els EUA (TTIP), que negocien en secret i que beneficia les grans multinacionals a costa  de drets democràtics, socials i econòmics, com també de recursos públics i mediambientals, bloquejant polítiques ecologistes que promouen el respecte per la natura i la sostenibilitat del planeta.
Perquè a les comarques gironines l’exclusió social no ens és quelcom aliè : Un 32,7% dels gironins i gironines viuen en situació de risc de pobresa o exclusió social, segons un estudi en el qual ha participat l'Institut d'Estadística de Catalunya. La mitjana dels gironins està per sobre de la catalana (29,5% de la població) i també de la d'Espanya (26,7%). 

* Diguem NO al pagament del deute. Diguem NO al TTIP.
* Exigim la derogació de les reformes laborals i la retirada immediata de totes i cadascuna de les retallades.
* Demanem que es garanteixi el dret  al treball, a l’educació, a la sanitat, a l’aliment, al transport, a l’habitatge, a l’energia i a les pensions dignes per a totes les persones, sigui quina sigui la seva  procedència. Així com també una renda garantida de ciutadania.
* Diguem també NO a la repressió de les lluites socials i laborals. No a la llei mordassa.
* No al feixisme, la xenofòbia, el racisme i la seva impunitat. Volem papers per a tothom i volem tancar els CIE.
* Rebutgem les polítiques patriarcals que humilien la dona trepitjant els seus drets i fomenten la violència vers elles.
* Eliminem d’arrel la corrupció, promoguem una veritable reforma fiscal, lluitem contra el frau i assenyalem els veritables culpables per tal d’exigir responsabilitats.
* Defensem uns serveis públics, universals, gratuïts i de qualitat. Defensem nous models com els que es proposen a la ILP per un nou sistema educatiu.
* Garantim l’exercici del dret a decidir de tots els pobles. Com també el dret a decidir sobre totes aquelles coses que afecten directament o indirectament les nostres vides. Volem decidir-ho tot!  

El 29 de novembre, que totes les veus siguin una!
Perquè totes estem per tot i perquè tot ha de ser per a totes! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada