dimecres, 29 d’octubre del 2014

Votant no decidim res!

La nostra independència: el Comunisme Llibertari







TOT ESTAT ENS NEGA LA DECISIÓ, CAP TRIBUNAL ENS IMPOSARÁ LA SEVA VOLUNTAT 

És per això que rebutgem el projecte d’una Catalunya burgesa independent, som les classes populars que mitjançant l’autoorganització sense lideratges, les que hem de portar l’iniciativa de la ruptura amb Espanya i en el seu camí plantar cara als seus explotadors, ja siguin espanyols o catalans.
 
És per això que desobeïm la prohibició de la consulta feta pel tribunal constitucional gràcies als recursos del govern espanyol. 

CAP PARLAMENT ÉS LA VEU DEL POBLE

 És per això que no reconeixem als polítics catalans que mantenen un sistema social injust al servei dels mercats i on la nostra participació es basa en ser votants passius.  

L’Estat i el capitalisme són el contrari a la capacitat de prendre decisions de les persones. És per això que ens neguem a que Catalunya sigui un nou estat. És per això que no volem que el capitalisme segueixi implantat en aquesta terra.
Volem una terra lliure on podem decidir en comunitat i sense jerarquies cóm organitzem la societat, sense la necessitat d’especialistes de la política. És per això que no volem cap estat, ja que la política està als carrers, als barris, als pobles i a la gent; volem una societat on tothom pugui decidir sobre la seva vida en tots el seus aspectes: educació, sanitat, feina, els nostres cossos, etc. És per això que ens oposem tant a l’Estat espanyol com als que volen crear un Estat català.  

Volem autogestionar els recursos de les nostres terres per a que la terra pertanyi a tots i no a una minoria propietària. És per això que apostem per la col·lectivització dels recursos, és per això que els nostres enemics són tant la burgesia espanyola com la catalana, perquè els que defensen un sistema basat en la explotació de una majoria sota una minoria no poden ser al mateix temps els garants del nostre dret a decidir. Perquè els interessos de la burgesia catalana no poden ser els mateixos que els de les classes populars. Nosaltres apostem per un apoderament col·lectiu dels oprimits, de tots aquells que senten en les seves pells les retallades i la crisi capitalista. Apostem per la lluita de classes per aconseguir el nostre alliberament social i d’aquesta manera poder ser un poble lliure en tot el seus aspectes.  

Volem acabar amb el espoli de la natura que ens ofereix el capitalisme i per això volem un model econòmic que no estigui basat en el desenvolupament destructiu ni el turisme. És per això que volem un sistema econòmic que no vegi la terra com a diners, és per això que som anticapitalistes.  

Volem recuperar la Catalunya proletària i anarquista, aquella que va lluitar amb tots els mitjans per aconseguir un nou món sense explotats ni explotadors, aquella que es va aixecar en 1909 contra la política de l’Estat, aquella que va aconseguir la jornada de 8 hores, aquella que responia amb vagues salvatges i contundència als atacs dels patrons, aquella que va parar el cop feixista i va fer la revolució col·lectivitzant els recursos i implantant un nou model polític basat en l’autogestió i el suport mutu. És per això que rebutgem el projecte d’una Catalunya burgesa independent, som les classes populars que mitjançant l’autoorganització sense lideratges, les que hem de portar l’iniciativa de la ruptura amb Espanya i en el seu camí plantar cara als seus explotadors, ja siguin espanyols o catalans.  

NO HI HA INDEPENDÈNCIA PER A LES CLASSES POPULARS SENSE REVOLUCIÓ SOCIAL! 
VOLEM DECIDIR SOBRE LES NOSTRES VIDES. VISCA L'AUTOGESTIÓ I VISCA L'ANARQUIA!  

Acció Llibertària de Sants. Octubre 2014 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada