dilluns, 29 de setembre del 2014

La dictadura contra Catalunya el dia de Sant Miquel de part de Francisco Pérez de los Cobos, president del Tribunal Constitucional de la decadent monarquia espanyola

Inici de la mobilització de masses contra l’Estat.
El rei, de mà de Rajoy, declarada ens té la guerra.
L’Estat imposa la dictadura de fet a Catalunya en nom de les lleis espanyoles. 
Tothom a les places i carrers del Principat de Catalunya per aconseguir l’alliberament nacional català.

[29/09/2014] 

Inici de la mobilització de masses contra l’Estat. El rei, de mà de Rajoy, declarada ens té la guerra, doncs l’Estat imposa la dictadura de fet a Catalunya en nom de les lleis espanyoles. I així, el Tribunal Constitucional  de la decadent monarquia espanyola es reunirà aquest mateix dilluns, a les set del vespre, per admetre a tràmit els recursos del Govern espanyol contra la llei de consultes catalana i el decret català de convocatòria del 9-N. Un cop admesos els recursos la convocatòria quedarà suspesa de manera cautelar. La resposta judicial serà molt més ràpida que no es preveia, i això ha estat així per decisió del president del Tribunal Constitucional, Francisco Pérez de los Cobos.
L'advocat de l'estat espanyol ha registrat aquest dilluns a les 13:15h els recursos d'inconstitucionalitat espanyola contra la llei de consultes i el decret de convocatòria del 9-N un cop han estat signats pel president del govern del PP, Mariano Rajoy, amb un incondicional suport jacobí unionista de la direcció del PSOE. Així, els recursos han arribat al Tribunal Constitucional espanyol aproximadament a la una i quinze minuts del migdia, dues hores abans que tanqués el registre i poc després que el consell de ministres els donés el vist i plau. 
La previsible admissió a tràmit dels recursos del Govern del Regne d’Espanya suposarà la suspensió automàtica dels dos textos perquè l'executiu de Mariano Rajoy ha inclòs als seus escrits la petició que s'apliqui l'article 161.2 de la Constitució que implica que “la impugnació produirà la suspensió de la disposició o resolució recorreguda”.

Tothom a les places i carrers del Principat de Catalunya 

Hi ha convocatòries per aquest dilluns, a les 7 de la tarda, davant els ajuntaments. També vaga general estudiantil. Per demà dimarts, hi ha noves convocatòries a les 7 de la tarda a les places dels ajuntaments i un seguiment generalitzat de la vaga política a universitats i instituts d’ensenyança mitjana.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada