dilluns, 25 d’agost de 2014

S’investiga si la Fundació Pujol ha fet de rentadora

L’esclat del cas hauria accelerat les transaccions des de Suïssa i Andorra 
[Setmanari El Triangle 25/08/2014]

La policia investiga si la família Pujol va blanquejar diners a través de la fundació de l’expresident de la Generalitat. Els agents sospiten de moviments de patrimoni que, en els darrers mesos, haurien deixat els comptes a paradisos fiscals per engreixar el pressupost d’una fundació que treballa habitualment amb la Banca Mora d’Andorra, segons publica aquest dilluns el diari ‘El Mundo’.
El Centre d’Estudis Jordi Pujol, una “fundació privada sense ànim lucratiu finançada a partir de les aportacions d’individuals o empreses o institucions”, segons recull la pròpia web, hauria estat la rentadora perfecte per rebre diners sense haver-los de declarar. 
‘El Mundo’ considera que Pujol intenta amagar als jutges la fortuna que té al seu nom. Aquesta seria la raó per la qual s’haurien incrementat els moviments bancaris. Arrel de les publicacions a la premsa de la fortuna que el líder convergent hauria acumulat durant els seus anys a la Generalitat, la família hauria perdut la sensació d’impunitat i hauria començat a moure quantitats de diners de Suïssa i d’Andorra.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada