dilluns, 25 d’agost del 2014

L’oportunisme del convergent Joan Foguet

El cap de la Xarxa de Comunicació Local (XAL) retira una fotografia de Pujol amb la seva família que decorava el seu despatx. 
Foguet va arribar a la XAL procedent de la Fundació Catdem, vinculada a CDC. 




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 25/08/2014 
Queralbs (Ripollès).- 


L’adscripció a CDC de Joan Foguet, que va ser nomenat cap de Continguts de la Xarxa de Comunicació Local (XAL) no va sorprendre gaire. Hi va arribar procedent de la Fundació Catdem, vinculada a CDC del qual Jordi Pujol n’era president fundador. Va xocar més que damunt de la seva nova taula de treball hi instal·lés una fotografia d’aquest convergent, la seva dona i la seva filla junt amb l’expresident Pujol Soley. Per això, tampoc no va estranyar que quan el 25 de juliol, Jordi Pujol Soley va confessar que havia tingut diners amagats a l’estranger durant els anteriors 34 anys, Joan Foguet va negar-se a donar la notícia als informatius de la XAL. No va ser fins 19 hores després que es difongués el comunicat de la confessió de Pujol que se’n va parlar, amb tota la prudència del món, a la XAL.  
Els qui entren ara al despatx de Foguet es troben, però, una novetat a la seva taula. La foto de la família Foguet amb Jordi Pujol ha desaparegut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada