dissabte, 28 de desembre del 2013

Molt bona acollida del vot anticipat de la consulta de la MAT

Gràcies a aquesta iniciativa, promoguda per un grup de joves que estan a l’estranger, s’ha recollit una cinquantena de vots que tenen un gran pes emocional, ja que l’acció també ha servit com a prova de foc dels instruments i espais on es portarà a terme   



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 28/12/2013 
Santa Coloma de Farners (La Selva).- 

Tots i totes aquells(es) colomencs(ques) que per circumstàncies diverses no podran votar el vinent 26 de gener a la Consulta Popular sobre la MAT, aquest dissabte, 28 de desembre, han tingut l’ocasió de fer-ho en una jornada que ha tingut lloc a la biblioteca J. Vinyoli, a  Santa Coloma de Farners, entre les 11:00 i les 13:00 hores.
Els perfils del votant(es) ha estat molt divers, però majoritàriament estudiants(es) que estan a l’estranger i famílies que han vingut a veure els seus familiars en aquestes dates de Nadal.  na opinió majoritària dels votants(es) és que estan satisfets per tal de poder expressar-se a les urnes malgrat no ser-hi aquí el 26 de gener.  
En el moment de tancar les urnes, el president ha dipositat els vots en un sobre i s’ha aixecat acta sobre la quantitat de vots recollits i que es custodiaran fins al recompte de la Consulta Popular.  
Gràcies a aquesta iniciativa, promoguda per un grup de joves que estan a l’estranger, s’ha recollit una cinquantena de vots que tenen un gran pes emocional, ja que l’acció d’aquest dissabte també ha servit com a prova de foc dels instruments i espais on es portarà a terme la Consulta, que es farà a Riudarenes, Sils i Santa Coloma de Farners, com també ha servit per donar a conèixer-la una mica més. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada