dissabte, 28 de desembre del 2013

Important augment de l'atur a Catalunya Nord

Ja es coneixen les xifres de l'atur a l'Estat francès, i al departament del Pirineu Oriental l'atur ha augmentat l’1,8% respecte al mes d'octubre  




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 28/12/2013 
Perpinyà (Rosselló).- 

Ja es coneixen les xifres de l'atur a l'Estat francès, i al departament del Pirineu Oriental l'atur ha augmentat l’1,8% respecte al mes d'octubre. Després d'uns mesos d'estabilitat, l'atur experimenta una forta apujada al departament del Pirineu Oriental, on es troba la Catalunya Nord, durant el mes de novembre l’1,8%. L'augment és més alt que l'experimentat a nivell estatal (0,5%). Així hi ha registrats 31.212 demandants(es) de feina en categoria A (sense cap activitat) . En total hi ha 42.600  aturats registrats a Pôle Emploi si s'inclouen els aturats d'activitat reduïda (categories A, B i C). 
Pel que concerneix el conjunt de  la Regió Llenguadoc Rosselló l'augment és d'un 1% : en total hi ha 183 653 inscrits a Pôle Emploi . 
Aquesta vegada l'augment de l'atur concerneix més als homes  (+1,7%) que a les dones (+0,3%). Per edat, la pujada afecta més les persones majors de 50 anys que en un any han augmentat un 15% al Llenguadoc Rosselló.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada