dijous, 14 de novembre del 2013

Maquinació i intoxicacions

Maquinació policial espanyola sobre un estudi de ‘petard’ a Montserrat segons l’Agència Catalana de Notícies, Vilaweb, el diari LA VANGUARDIA i el programa d’en Cuní (TV8), entre altres mitjans de la burgesia nacional catalana que utilitza intoxicacions del govern del PP 

Les persones víctimes de les maquinacions de l’Estat són Francisco Javier Solar Domínguez,  Mónica Andrea Caballero Sepúlveda, Gerardo Damián Formoso, Rocío Yune i Mira Valeria Giacomon.

[Font: Copiem del web Indymedia Barcelona 14/11/2013] 

"Com algunes de les persones que llegiu aquestes línies ja sabreu, entre la matinada i el matí del dimecres 13 de novembre han estat detingudes cinc companyes anarquistes, segons diuen des de la premsa oficial, sota l'acusació de dur a terme l'atemptat contra la basílica del Pilar de Saragossa el passat mes d'octubre reivindicat pel "Comando Insurrecionalista Mateo Morral". A aquest grup se'ls acusa de pertànyer i és el mateix que va reivindicar també el fallit atemptat el passat mes de febrer contra la catedral de l'Almudena de Madrid.
Les companyes es troben en situació d'incomunicació i han estat traslladades a l'Audiència Nacional, a Madrid, sota la infame llei antiterrorista. Tot l'operatiu ha estat dirigit des d'allà i efectuat per la Policia Nacional. 
En aquests moments, amb més raó que mai donat el linxament mediàtic cap a les persones detingudes i vistos els precedents recents en altres processos, deixarem clar que les companyes no estan soles.
Aquesta operació suposa un atac més a l'anarquisme per part de l'Estat i com a tal respondrem des de tot allò que sempre ha donat i dóna sentit a les i els llibertaris: la lluita contra l'explotació i contra qualsevol forma d'autoritat, provingui de l'Estat, el Capital o l'Església.
Fem una crida a expressar de forma activa la solidaritat amb les nostres companyes detingudes. 
Que la solidaritat no sigui només paraula escrita,cap companya sola sota les urpes de l'Estat!"  
Signa: Una A encerclada 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada