divendres, 22 de novembre del 2013

La Plataforma d’Afectats(es) per la Pobresa i les Hipoteques de Figueres cada dijous farà una cassolada d’esquellots al davant de l’ajuntament

Avisa que deixarà la comissió tecnicopolítica i social sobre l’habitatge de l’Ajuntament si en un termini d’un mes no hi hagi alguna solució per als afectats per problemes d’habitatge. 
La PAPH dóna suport als talls a l’avinguda Dalí per fer fora el pas de camions.
   
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 22/11/2013 
Figueres (Alt Empordà).- 

La Plataforma d’Afectats(es) per la Pobresa i les Hipoteques de Figueres (PAPH) cada dijous a les dotze del migdia farà una cassolada d’esquellots al davant de l’ajuntament tot avisant que deixarà la comissió tecnicopolítica i social sobre l’habitatge de l’Ajuntament si en un termini d’un mes no hi hagi alguna solució per als afectats per problemes d’habitatge. D’aquesta manera, la plataforma figuerenca dóna un ultimàtum a l’equip de govern municipal de Figueres, ja que en aquesta comissió hi ha l’Ajuntament -govern i oposició- i diverses entitats locals.  
“Si no es fa alguna cosa més que sortir a la premsa” afirma la PAPH, després de l’última reunió que s’ha fet, aquest col·lectiu figuerenc abandonaran aquesta comissió. 
La PAPH dóna suport als talls a l’avinguda Dalí (N-IIa) per fer fora el pas de camions que es fa cada dijous a les 13:00h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada