dilluns, 18 de novembre del 2013

Col·lectiu i entitats del Pla de l’Estany presenten una Jornada pel Dret a Desobeir i la Democràcia Popular

Es realitzarà el proper 14 de desembre a l’espai Can Carreras de Porqueres i per això van ocupar simbòlicament una oficina de CaixaBank per exposar els motius i els objectius de la propera jornada
 




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 18/11/2013 
Porqueres/Banyoles (Pla de l’Estany).- 

Diverses entitats del Pla de l’Estany van presentar el passat dissabte 16 de novembre la Jornada pel Dret a Desobeir i la Democràcia Popular, que es realitzarà el proper 14 de desembre a l’espai Can Carreras de Porqueres i per això van ocupar simbòlicament una oficina de CaixaBank a Banyoles per exposar els motius i els objectius de la propera jornada.
La Jornada pel Dret a Desobeir i la Democràcia Popular començarà a les 12 del migdia i s’allargarà amb actuacions musicals fins la mitjanit. La jornada s’estructurarà al voltant de tres xerrades debats sobre el dret a l’habitatge, sobre els drets socials i laborals i sobre les alternatives a l’actual model polític i econòmic.
Per l’espai Can Carreras hi passaran gent com ara la portaveu de la PAH Ada Colau, el sindicalista Josep Garganté o l’advocat Benet Salellas. 
A les dues del migdia hi haurà un dinar popular. Els tiquets pel dinar són limitats i es podran adquirir a partir del 23 de novembre a l’Abeurador de la Patagònia, la Taverna Smaug i el Centre Cívic de Porqueres. El preu del tiquet és de 7 euros, amb opció d’adquirir un tiquet solidari de 10 euros. Els diners que s’obtinguin d’aquesta jornada serviran per pagar processos judicials derivats d’accions de desobediència i d’activisme social i polític. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada