diumenge, 27 d’octubre del 2013

El maldestre CNI utilitza la referència nacionalista 33 en un intent d’intoxicar

L’estratègia de la tensió del CNI no enganya l’anarquisme social


 






[27/10/2013] Abraham de Torres  

“FAI: maricones venuts a spain. Sempre 33!!!”
és un missatge rebut al blog ‘Nord-est llibertari’ en relació a la notícia sobre “l'homenatge als germans Badia i a les provocacions d'elements blancs” publicat fa mesos en aquest. El fet que aquest missatge arribi en aquest moment en que el CNI desplega tot un seguit d’estratègies de desestabilització en el procés nacional català d’autodeterminació es delata per si mateix: una intoxicació per enfrontar l’anarquisme social revolucionari català amb sectors nacionalistes interclassistes just abans d’una data de referèndum sobre la independència nacional o de cara a una futura declaració unilateral d’independència, sigui des del carrer properament, com voldrien molts grups anarquistes revolucionaris, o des del Parlament de Catalunya l’any 2016 per part de Convergència i ERC.

Al mateix temps, el CNI confia en utilitzar des dels seus anàlisis maldestres sectors jacobins de l’anarquisme que ara mateix solament existeixen en carpetes caducades del serveis espanyols.

Tot plegat passa per una estratègia de l’Estat, un aparell burocràtic oligàrquic en mans del CNI, de deixar que hi hagi un enfrontament armat entre els Mossos d’Esquadra i escamots de les joventuts de Convergència i ERC enfront un moviment obrer revolucionari de signe llibertari, a base de provocacions i tot seguint l’exemple d’Azaña i Stalin el maig de 1937. 

Pobre estratègia. Utilitzar el recurs del nacionalisme burgès interclassista del 33 com a reclam de provocació contra un blog que fa de tribuna llibertària de les comarques del Nord-est de Catalunya és una intoxicació maldestre que es descobreix a cop d’ull. I sobretot quan llegim en l’edició del diari ‘LA VANGUARDIA’ del 26 d’octubre en que un quadre de Ciutadans, una formació creada a imatge i semblança del maldestre CNI, Francesc de Carreres, en l’escrit de guió dels serveis espanyols ‘De CiU a CiE?’ on aquest element arriba a escriure que Convergència, allunyada del pujolisme i de la Lliga de Cambó, sense Unió de Duran Lleida, quedarà en mans d’una Esquerra Republicana com aquella ERC de 1934 “que va seguir les directrius d’Estat Català, el partit de Josep Dencàs i Miquel Badia, i que la debilitat de Companys va provocar el 6 d’octubre” (sic).

Francesc de Carreres segueix: “... la nova CDC pactarà amb aquells que estan per la independència dins o fora de la legalitat, amb els que estan projectant una ruptura de l’ordre constitucional, amb els que diuen que si no queda una altra sortida caldrà proclamar la independència mitjançant una declaració unilateral del Parlament” (sic).  
 


http://nordestllibertari.blogspot.com/2013/04/resposta-anarquista-lhomenatge-als.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada