dilluns, 9 de setembre del 2013

Un music xilè detingut pel visat a Perpinyà des del dia 1 de setembre

Víctor Molina, artista de reggae xilè de 27 anys conegut amb el sobrenom de Negro Sambo, fa una setmana que està retingut al centre de retenció administrativa


 



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 09/09/2013
El Portús/Perpinyà (Rosselló).- 

 Víctor Molina, artista de reggae xilè de 27 anys conegut amb el sobrenom de Negro Sambo, fa una setmana que està detingut al centre de retenció administrativa. El music, tornava del festival Rototom Sunsplash, un festival de musica reggae celebrat a Benicàssim (País Valencià) on havia participat, i havia decidit viatjar fins a París en autobús. Quan va arribar a la frontera del Portús (Rosselló), la policia francesa de duanes va pujar a aquest per fer una verificació dels papers dels viatgers. Sembla ser que el visat francès del músic xilè feia dos mesos que havia caducat i per això va ser detingut i conduit al centre de retenció d’estrangers de Perpinyà, on està des del diumenge 1 de setembre.

Víctor Molina havia participat en alguns festivals benèfics per lluitar contra la fibrosi quística a l'Estat francès ,i és esperat a París, el dissabte 21 de setembre, on te de participar en un concert de gala a l'studio Raspail  en companyia d'Annie Duperey, Philippe Candeloro i una vintena d'altres cantants del col·lectiu 'Les Voix de la Breizh', amb qui Negro Sambo ja ha gravat un clip, 'Tes yeux de Breizh'. que podeu veure aquí.  Ara s'està a l'espera del que determini el Tribunal Administratiu de Montpeller.

Aquesta no és la primera vegada que un artista no francès és retingut al Portús pel mateix motiu. Fa un mes Ramona Còrdova, alies de Ramón Alarcón, també va estar al centre de retenció d’estrangers a Perpinyà, pels mateixos motius. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada