dimecres, 18 de setembre del 2013

Què passa a la Casa de la Generalitat a Perpinyà?

L'administratiu de la Casa de la Generalitat de Perpinyà i militant de Convergència intenta suïcidar-se des d'una finestra del tercer pis de la delegació del govern d’Artur Mas


 










TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 18/09/2013 
Perpinyà (Rosselló).-  

Segons diverses fonts, l'administratiu de la Casa de la Generalitat a Perpinyà (Rosselló) Enric Balaguer ha estat a punt de suïcidar-se aquest dimecres intentant llançar-se d'una finestra del tercer pis de la delegació del govern d’Artur Mas al centre d’aquesta ciutat rossellonesa. Els seus companys de feina han impedir que realitzés aquest acte desesperat parlant amb ell fins que van arribar els bombers. La direcció de la Casa de la Generalitat també ha fet intervenir la policia. 

Es dóna la circumstància que les condicions de treball degradades, les relacions tenses i la comunicació inexistent entre aquest treballador i la direcció actual de la Casa de la Generalitat a Perpinyà són les causes per les quals el seu administrador ha intentat suïcidar-se. 

Vaga l’any 2011

A la Casa de la Generalitat a Perpinyà es viu des de l’any 2011 una situació laboral conflictiva que va conduir els treballadors a fer vaga. Hi ha hagut acomiadaments de personal que, en alguns casos, han acabat davant el tribunal dels Prud'hommes de Perpinyà, el tribunal encarregat dels afers laborals. 

Assetjaments morals

Fins i tot una administrativa acomiadada va denunciar la direcció per assetjament moral, una denúncia en què el tribunal laboral de Perpinyà encara no ha dictat sentència. 

Enric Balaguer és militant de CDC i conegut per la seva activitat associativa a la comarca del Conflent amb l'associació Casal d'Arrià, que es cuida del castell de Rià, on va néixer Guifré el Pilós, comte de Barcelona, Urgell i Cerdanya que va viure durant la segona meitat del segle IX. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada