divendres, 27 de setembre del 2013

Jornada contra la reforma de les pensions. El 24 d’octubre

La CGT, Solidaridad Obrera i altres organitzacions sindicals convoquen una Jornada de Lluita per al 24 d’octubre a tot l’Estat espanyol contra la reforma de les pensions 


 







[27/09/2013]

CGT, COBAS, Intersindical, Intersindical Aragón, Solidaridad Obrera i Coordinadora Sindical de Clase convoquen una Jornada de Lluita per al 24 d’octubre contra la reforma de les pensions

Acords de la reunió conjunta d’organitzacions sindicals (7 de setembre)

El dissabte 7 de setembre de 2013, va tenir lloc una reunió -com continuïtat d’un procés que començava en el mes de juliol-, a Madrid, C/ Sagunto 15- 1º, a la qual assistim les organitzacions sotasignades.

La reunió va girar entorn de tres eixos fonamentals:

a) Anàlisi global de la situació actual (econòmica, laboral, sindical, política, social..)

b) Definició d’una Taula reivindicativa bàsica / Objectius comuns pels quals seguir lluitant conjuntament

c) Proposta de calendari de mobilitzacions unitàries

ACORDS

Després d’un ampli debat, constatada la voluntat de voler seguir reunint-se per a anar configurant, definint, un espai d’anàlisi, de reflexió, de generació de propostes globals, de respostes integradores de totes les lluites, un espai generador de propostes d’acció i mobilització enfront d’aquest sistema capitalista i neoliberal, les organitzacions i moviments presents, vam arribar als següents acords:

1. Hem començat a construir, a definir, un manifest programàtic / una taula reivindicativa, amb punts bàsics mínims, que compartim totes i tots i que ens permeti oferir una alternativa a la classe treballadora, als moviments socials, als col·lectius més desfavorits.

2. Convocar una Jornada de Lluita en tot l’estat, en el major nombre possible de pobles i ciutats, el pròxim 24 d’octubre en defensa de les pensions públiques i universals.

3. Realitzar un text de suport a les diferents lluites socials que s’estan plantejant per diferents col·lectius ciutadans, sectors productius, estudiants, etc... i que serà publicat en pròximes dates.

4. Aquests acords, es traslladaran al sindicalisme alternatiu, als moviments socials, a totes les organitzacions sindicals i moviments socials convocades prèviament i totes aquelles altres que cada organització consideri.

5. Ens autoconvoquem a una nova reunió el pròxim dia 10 de novembre en els locals de la CGT en el carrer Sagunto 15, 1ª planta, de Madrid a les 10.30 hores.

CGT, COBAS, Intersindical, Intersindical Aragón, Solidaridad Obrera i Coordinadora Sindical de Clase
[http://www.rojoynegro.info/articulo/ideas/cgt-cobas-intersindical-intersindical-arag%C3%B3n-solidaridad-obrera-coordinadora-sindical]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada