dimecres, 7 d’agost del 2013

Una trentena d’empleats de Rosesnet protesten davant de l’ajuntament

Els treballadors exigeixen formalitzar el conveni laboral davant de les portes de l’ajuntament de Roses




 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 07/08/2013 
Roses (Alt Empordà).- 

Una trentena de treballadors de Rosesnet -l'empresa municipal de neteja- s’han manifestar aquest dimecres al mati davant de l'ajuntament de Roses (Alt Empordà) per demanar que els atengués la nova alcaldessa per CiU, Montse Mindan.

Segons el representant de Co.Bas, Adolfo Rufian, el conveni que tenien va caducar a finals de 2012. Aleshores, van acordar amb l'empresa que es faria una congelació salarial però que al 2014 se'ls apliqués la millora que hi havia prevista pel 2012. "Ara ens han dit que no ho faran i nosaltres només els demanaven que es canviessin les dates. És a dir, allargar el conveni posant 2013-2014 perquè l'anterior està caducat", insisteix. Els treballadors, diu, temen que la situació no millori i per això s’han mobilitzar amb pancartes sota el lema ‘Per formalitzar el conveni laboral’. Rufian diu que han pres aquesta mesura davant les dificultats per poder parlar amb l'equip de govern municipal.

1 comentari:

  1. jo marc guitart com a secretari del comité de personal de rosesnet, penso que ja fa una mica massa que dura aquesta mena de revequeria d'aquets personatjes, ja que fa mesos que segons ells ja hauriem de cobrar el sou base.
    A mes el que no diu Adolfo Rufián Navas és que ja es va botar en assamblea el si calia canviar les dates i es va botar que no, però és veu que aixo de la democracia aquesta gent encara no sap com va

    ResponElimina