divendres, 30 d’agost del 2013

Provocacions i registres a l’acampada de Fellines contra la MAT


Presència policial a l’acampada de Fellines i activitats del cap de setmana


 








TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 30/08/2013 Fellines/Viladasens (Gironès).- 

Llegim al web [http://www.torresmasaltashancaido.espivblogs.net] que "ahir dijous 29 d’agost, a les 9 del matí, “han vingut dos furgonetes dels mossos a l’acampada i han apuntat matricules dels cotxes que hi havien aparcats a l’aparcament. Han començat a provocar a la gent que es trobava a la zona de l acampada. Hi han hagut registres de cotxes. A dos nois que anaven en bicicleta a fer difusió els hi han agafat els cartells de les activitats que s’estan preparant per aquest cap de setmana. A altres persones les han parat, identificat, registrat el seu vehicle i també els hi han confiscat (requisat) els cartells.

També durant aquest últims dies la presencia policial ha anat creixent pels voltants del campament.

Avui divendres 30, la presencia policial ha seguit augmentant, arrencant les indicacions per arribar al lloc de l acampada i canviant-ne algunes per tal de confondre a la gent que intenta arribar. També ha aparegut un helicòpter dels mossos. D’aquesta manera ens volen intimidar i paralitzar però no ens podem deixar trepitjar.

Davant d’això es evident que als poderosos, als magnats de la molt alta tensió i al capital els hi molestem, per tot això continuem amb moltes ganes i forces fent activitats i la nostra intenció no ha canviat sinó que s ha reforçat; i diem ben clar i ben fort: que la MAT no la volem, ni aquí ni enlloc!!

Com ja hem anunciat aquest cap de setmana hi han moltes activitats programades, com marxes, xerrades, dinars populars, concerts…

I volem també recordar que aquesta lluita no s acaba aquesta setmana, que volem continuar tenint una presència constant i de resistència sobre els territoris afectats. Us animem a tots i totes a venir i fer mes forta aquesta lluita.”


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada