divendres, 23 d’agost del 2013

L'AVIFF vol una reunió amb l’alcalde de Forallac

L’Ajuntament de la Bisbal troba a faltar diàleg sobre la planta de Forallac 






 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 23/08/2013 
La Bisbal/Vullpellac (Baix Empordà).- 


L'alcalde de la Bisbal d’Empordà, Òscar Aparicio (PSC), ha justificat les al·legacions del seu consistori contra el segon projecte de planta de tractament de residus al terme veí de Forallac, després que el seu homòleg, Josep Sala (CiU), critiqués aquesta setmana que el govern bisbalenc cursés el tràmit sense haver-ne parlat “en persona”. Òscar Aparicio li ha retret la manca de diàleg i informació sobre el nou període d'informació pública. “Com la resta de persones, ens en vàrem assabentar llegint el DOGC” i “no es va fer cap notificació expressa per part de l'Ajuntament de Forallac”, ha lamentat. L'alcalde bisbalenc també argumenta que fan servir la planta de transferència existent perquè està adreçada a residus municipals, però discrepa del projecte futur per a residus industrials i perillosos perquè “no hi té res a veure, ni per quantia ni per tipologia dels residus”.

L'AVIFF vol una reunió

Pel que fa a l'entitat veïnal de Forallac que s'oposa a la planta, l'associació Veïns i Fills de Forallac, aquesta ha adreçat una carta oberta al seu alcalde en què fan notar que al poble hi ha més opositors al projecte dels que assegura Josep Sala. 

També denuncien que, tot i que ho havien demanat, no els van avisar de l'inici del nou període d'exposició pública, i que l'alcalde no ha promogut cap debat públic al municipi ni ha respost la petició de l'entitat de mantenir una reunió formal. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada