dilluns, 12 d’agost del 2013

L'Assemblea Nacional Catalana reuneix a una tercera part dels convocats a una cadena humana a Osona

Pretenia reunir a 4.300 persones per unir Folgueroles amb Vic.
Les valoracions més optimistes parlen de 1.500 participants. 

El coordinador de l'ANC de Vic, Jordi Ponsa, ha reconegut que "el sol, la platja o el sofà"
han pogut amb les pretensions dels convocants. 


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 12/08/2013   

 Vic/Folgueroles (Osona).- 

Segons podem analitzar de la notícia del ‘Setmanari El Triangle’ (12/08/2013) el sectors més burgesos i també petit burgesos de la interclassista ANC volen comoditat i s’agafen a nivell folklòric el procés d’alliberament nacional, doncs,  ahir diumenge, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) -entitat convocant de la via catalana- pretenia reunir a 4.300 persones per unir Folgueroles amb Vic -a la comarca d'Osona-, però la convocatòria no ha aconseguit les expectatives. Les valoracions més optimistes, recollides per Nació Digital, parlen de 1.500 participants.

La convocatòria ha rebut crítiques pels canvis de dia i recorregut que es van fer i per la data triada finalment, un diumenge d'agost en el qual va fer molta calor, la qual cosa va evitar que assistís més gent, en una de les comarques catalanes amb majors suports al projecte independentista.

Els organitzadors de l'acte van reconèixer el fracàs i van assenyalar que es tracta d'un avís per l'11 de setembre, quan es pretén formar una cadena humana que uneixi tot el litoral català. El coordinador de l'ANC de Vic, Jordi Ponsa, ha reconegut que el sol, la platja o el sofà han pogut amb les pretensions dels convocants. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada