dimarts, 20 d’agost del 2013

La PAHC de Blanes denuncia talls d'aigua de l'Ajuntament

La plataforma anticapitalista manté que Aigües de Blanes talla el subministrament a famílies que no poden pagar el rebut.   Membres de la PAHC s’han concentrat davant l'ajuntament i la seu d'Aigües de Blanes.

 TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 19/08/2013 
Blanes (La Selva).-  

La Plataforma per l'Habitatge i contra el Capitalisme de Blanes (PAHC) aquest dilluns protesta davant l'ajuntament i també davant l'empresa Aigües de Blanes per denunciar que s'està tallant l'aigua a gent que no pot pagar el rebut. 

Segons assegura la portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) a les comarques gironines, Marta Afuera, a Blanes ja s'ha tallat l'aigua a vuit famílies que no poden pagar el rebut, tant de pisos alliberats amb el suport de la plataforma com de particulars que estan de lloguer o a casa seva.

En la protesta la PAHC portava una pancarta en què es llegia ‘Marigó: drets humans ja!’, un crit que s’ha sentir durant les més de dues hores que la gent de la plataforma va estar plantada davant l'ajuntament.

Marta Afuera explica que l'alcalde de Blanes, Josep Marigó, no ha sortit a parlar amb ells, i suposa que es troba de vacances. Marigó, però, era al seu despatx.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada