dijous, 4 de juliol del 2013

Moviment de solidaritat amb un portaveu de Prou Camions a la N-IIel, el veí de Bàscara Andreu Molina, denunciat pel cos dels Mossos d’Esquadra

Molina al jutjat de Figueres denunciat pel cos dels Mossos d’Esquadra. 
Un portaveu de Prou Camions a la N-II és acusat de desobediència.
 

 




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 04/07/2013 
Bàscara (Alt Empordà).-  

Andreu Molina, un dels portaveus de la plataforma Prou Camions a la N-II que va coordinar la mobilització de vuitanta dies dels veïns de Bàscara contra el pas dels camions per la N-II, haurà de comparèixer al jutjat d'instrucció número 5 de Figueres el 10 de juliol acusat de desobediència a l'autoritat. 

Els fets es remunten al febrer passat, durant els primers dies de la mobilització i l'endemà que un cotxe abandonat va quedar bolcat al mig de la N-II. Aquell dia es van presentar a Bàscara membres dels ARRO, les forces policials antiavalots dels Mossos d’Esquadra, demanant la identificació dels veïns i les veïnes que tallaven la N-II i més concretament d’Andreu Molina. “No vaig fer res ni em vaig negar a identificar-me, tot i les empentes d'un d'aquells agents; vull creure que la denúncia es va fer en el context d'aquells dies de tensió i que no prosperarà”, diu Andreu Molina, que va rebre el ple suport de la plataforma en l'assemblea de dimecres de la gent de Bàscara i pobles veïns.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada