dijous, 4 de juliol del 2013

Arcadi Calzada i Manel Serra hauran de comparèixer al Parlament de Catalunya per Caixa Girona

En el cas de Calzada, l'informe del 2009 d'inspectors de la Generalitat de Catalunya posava a la llum un seguit d'anomalies relacionades amb crèdits, operacions amb alts càrrecs i la compra d'obres d'art a la galeria de Calzada per més de 141.000 euros quan ell presidia l'entitat 

 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 04/07/2013 
Girona (Gironès).- 

Els expresidents de Caixa Girona Manel Serra i Arcadi Calzada, i els ex directors generals Jordi Blanc i Aleix Gimbernat hauran de comparèixer a la comissió d'investigació de les caixes del Parlament de Catalunya, segons informa la Cadena SER. Les seves, formen part de les 94 compareixences que hi haurà, entre les quals, les del conseller Andreu Mas-Colell (CiU) i l'antic conseller Antoni Castells (PSC). Aquest últim va ser qui va autoritzar arxivar l'informe sobre les irregularitats de Caixa Girona durant la presidència d'Arcadi Calzada.

Aquestes compareixences s'emmarquen en la comissió d'investigació del Parlament de Catalunya sobre les possibles responsabilitats derivades de l'actuació de les entitats financeres i la possible vulneració dels drets dels consumidors. 

Començaran dilluns que ve, dia 8 de juliol.

En el cas de Calzada, l'informe del 2009 d'inspectors de la Generalitat de Catalunya posava a la llum un seguit d'anomalies relacionades amb crèdits, operacions amb alts càrrecs i la compra d'obres d'art a la galeria de Calzada per més de 141.000 euros quan ell presidia l'entitat.  L'informe també parlava de la Fundació Caixa Girona, i alertava de mancances en l'inventari i factures no justificades per 100.869 euros, entre altres. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada