dimecres, 31 de juliol del 2013

Amenaces neonazis contra el dibuixant empordanès JAP

Amenaces ultres a la seu a Barcelona del diari El Punt AvuI.
 "24-J: Nadie se ríe de la sangre española", pinten a una finestra.







TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 31/07/2013 
Redacció Girona (Gironès).-  

Segons informa al El Singular Digital Cat Lluís Goñalons, acompanyant la notícia d’una fotografia dels fets, el grup espanyolista neonazi DNJ ha pintat amb amenaces el vidre de la seu del diari ‘El Punt Avui’ a Barcelona. "24-J: Nadie se ríe de la sangre española", diu la pintada, que porta les sigles DNJ i una bandera espanyola acompanyada de creus cèltiques feixistes europees. 

La pintada arriba dos dies després que el rotatiu de publiqués una vinyeta irònica de JAP sobre la seguretat de la xarxa viària espanyola, amb un rails que s'entrecreuaven i el cartell "Marca España". La

caverna, des de 13TV a 'La Razón' i 'ABC', van obviar la crítica a les infraestructures, i ho van interpretar de forma esbiaixada com si es tractés d'un atac a les víctimes del tràgic accident ferroviari d’alta velocitat a Compostel·la. 

Des d’aquesta redacció de Tramuntana Vermella Mail manifestem el nostre suport solidari amb el dibuixant JAP, condemnem tota forma feixista i al mateix temps considerem que la tragèdia gallega solament és una conseqüència de la lògica capitalista de la civilització turbovelocitat. Al mateix temps, lamentem que la direcció del diari El Punt Avui, del grup Hermes, no hagi endegat una campanya pública contra el feixisme i en suport al seu treballador JAP, que pensem que cal protegir de qualsevol agressió verbal o física.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada