dissabte, 15 de juny del 2013

La diada dels infants d’Elisabeth Eidenbenz a Elna

Segueixen els actes per commemorar el centenari del naixement d'Eidenbenz, creadora de la Maternitat d'Elna, es celebra la diada dels infants d'Elisabeth
 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 15/06/2013 
Elna (Rosselló).- 

Segueixen els actes per commemorar el centenari del naixement d'Eidenbenz, creadora de la Maternitat d'Elna, es celebra la diada dels infants d'Elisabeth. Així aquest dissabte, a les 11:00h, a l’antiga Maternitat Suïssa d'Elna de 1939, començaran els actes per celebrar aquesta 'diada dels infants d'Elisabet : 'L’ajuda humanitària: de Burjassot a la Colònia Sigean passant per la Maternitat d’Elna '. El programa començarà amb ‘La cançó de la Maternitat’, a càrrec del grup de Terrassa. Inauguració de la diada amb l’ofrena floral i la interpretació musical a càrrec de Joël Pons. També s'inaugurarà l'exposició 'Suport a les dones i els nens víctimes de la guerra', i es presentarà el còmic ‘Exili’, de Salvador Pujol, Miquel Piera i Juan Kalvellido. 

Després d'un dinar de germanor ofert per la vila d’Elna començaran, a les 16:00h, les conferències: ‘Passatgeres’, a cura de Bernadète Bidaude; 'Connexió Burjassot', per Lluís Expósito, historiador; 'La colònia de Sigean i l’ajuda suïssa a França', per Maria Ojuel, historiadora, i Michel Muéchavy, advocat honorari del Col·legi de París. 

A les 19:00h hi haurà un refresc ofert per l’Associació DAME. 

La jornada acabarà a les 21:30h amb un espectacle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada